• Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial
  • Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial

Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial

Το Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial είναι το ιδανικό προϊόν για ένα απολαυστικό ντους που θα σας αφήσει αναζωογονημένους και με αίσθηση φρεσκάδας. Η αντιβακτηριακή του δράση θα προστατεύσει το δέρμα σας ενώ η μοναδική του σύνθεση θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας. Αποκτήστε το Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός πραγματικά απολαυστικού ντους!
34744
8008970055985
1,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WIPEST ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72PCS SENSITIVE (ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ)

WIPEST. Τα WIPEST μωρομάντηλα 72 τεμαχίων με καπάκι είναι η ιδανική λύση για την προστασία και τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει ειδικά συστατικά για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα, τα WIPEST μωρομάντηλα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μαμά που θέλει το καλύτερο για το μωρό της. Αποκτήστε τα σήμερα και δώστε στο μωρό σας την προστασία που του αξίζει!
Τιμή 0,68 €

Tns φορμακια χαρτινα 7,5cm 100τεμ bkcp-7/100

Τα Tns φορμάκια χαρτίνα 7,5cm 100τεμ bkcp-7/100 είναι ιδανικά για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα φορμάκια είναι απαραίτητα για κάθε μαγειρική δημιουργία. Με την εγγύηση της εταιρίας Tns, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτά τα φορμάκια θα κάνουν τη ζαχαροπλαστική σας ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τη μαγειρική σας εμπειρία! Αγοράστε τ?
Τιμή 0,76 €

MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΤΛΙΑ 750ml - (COCONUT OLIVE OIL)

Το MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΤΛΙΑ 750ml - (COCONUT OLIVE OIL) είναι ένα απαλό και ενυδατικό σαμπουάν που θα αφήσει τα μαλλιά σας λαμπερά και ανανεωμένα. Η μοναδική σύνθεσή του με καρύδα και ελαιόλαδο θα δώσει στα μαλλιά σας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα θα τα καθαρίσει απαλά από τη βρωμιά και τα υπολείμματα. Απολαύστε την αίσθηση των απαλών και μαλακών μαλλιών κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΤΛΙΑ 750ml - (COCONUT OLIVE OIL).
Τιμή 2,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με βανίλια vegan χωρίς γλουτένη 400gr

Ο Μακεδονικός Χαλβά ξεκινάει το ταξίδι του, που τον οδηγεί στα πέρατα της γής. Ένα ταξίδι γεύσης και παράδοσης που συνεχίζεται σήμερα με το ίδιο μεράκι. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέροντας ενέργεια και πλούσια γεύση.

Τιμή 3,60 €

Septona σερβιέτες feel free super 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr

Το Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και της μαρμελάδας jaffa θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε τα Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr της Milka τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,35 €

Poco loco τορτίγια σταρένια 30cm 18τεμ 1800gr

Λεπτές μαλακές πίτες, οι τορτίγιες είναι ιδανικές για να τυλίξουν κάθε είδους γέμιση από τυριά και αλλαντικά ως καπνιστό σολομό. Ψήνονται στην τοστιέρα ή στο γκριλ, τηγανίζονται, καθώς και καταναλώνονται ωμές. Δοκιμάστε τες σα βάση για πίτσα ή φτιάξετε μπουρίτος, φαχίτας, κεσαδίγιας και άλλα μεξικάνικα πιάτα! Είναι νόστιμες και σας γλιτώνουν από χρόνο όταν θέλετε ένα σνακ εξπρές, για τη δουλειά, για το κολατσιό στο σχολείο και για κάθε ώρα της ημέρας! Δημιουργήστε άπειρους γευστικούς συνδυασμούς, γλυκούς ή αλμυρούς, όπως κρέπες, τοστ, πίτσα, τορτίγια ρολς.

Τιμή 8,15 €

Cotton plus ωτοκαθαριστές 200τεμ

Οι Cotton plus ωτοκαθαριστές 200τεμ είναι ο απόλυτος τρόπος για να διατηρήσετε τα αυτιά σας καθαρά και υγιή. Η υψηλή ποιότητα και η αποτελεσματικότητά τους δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Αποκτήστε τους σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης.
Τιμή 0,77 €