• Νέο
  • KIT KAT BALL MILK 140gr
  • KIT KAT BALL MILK 140gr

KIT KAT BALL MILK 140gr

51183
3800020401002
3,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καρτα pg ''μαυρη'' 2 οψεων 15x10ycm 02-387

Η κάρτα PG ''μαύρη'' 2 οψέων 15x10cm 02-387 είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν που επιθυμεί να εντυπωσιάσει με το στυλ και την ποιότητα των εκτυπώσεών του. Με τις διαστάσεις του να είναι ιδανικές για κάθε είδους χρήση, είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα κάνει τη διαφορά. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τώρα την κάρτα PG ''μαύρη'' και ξεχωρίστε!
Τιμή 1,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1250gr 50τεμ

Αναβαθμίστε την αποθήκη σας με το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1250gr 50τεμ. Ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων και άλλων προϊόντων, αυτό το σκεύος προσφέρει μεγάλη αντοχή και προστασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 6,22 €

Spot rem υγρό καθαριστικό spray για λίπη και λάδια 500ml

Διαλύει και απομακρύνει με ιδιαίτερη ευκολία λάδια, λίπη, γράσα, κάρβουνο και όλους τους δύσκολους λεκέδες. Βρίσκει εφαρμογή σε κουζίνες, φούρνους, απορροφητήρες, ψησταριές, σχάρες, τζάκια και σόμπες. Το GR αποτελεί την κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο της μαζικής εστίασης, σε ψητοπωλεία και κρεοπωλεία, ενώ χρησιμοποιείται και για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και συντήρηση σε τζάκια και σόμπες. Βρίσκει εφαρμογή ακόμα και ενάντια σε γράσα και λάδια μηχανών.

Τιμή 2,17 €

Felce azzurra αφρόλουτρο μαύρη ορχιδέα 650ml

Το Felce azzurra αφρόλουτρο Black Orchid 650ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και απόλαυσης. Η μυστηριώδης μυρωδιά του μαύρου ορχιδέα θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με κάθε χρήση. Αφεθείτε στην πολυτέλεια αυτού του προϊόντος και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί.
Τιμή 2,77 €

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, σίγουρα θα σας καταπλήξει με τη γεύση της. Απολαύστε ένα κομμάτι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr.
Τιμή 4,39 €