• Νέο
  • DOLLINA ΚΑΛΣΟΝ LYCRA VELATO 15DEN (Νο4) - (ΓΡΑΦΙΤΗΣ)
  • DOLLINA ΚΑΛΣΟΝ LYCRA VELATO 15DEN (Νο4) - (ΓΡΑΦΙΤΗΣ)

DOLLINA ΚΑΛΣΟΝ LYCRA VELATO 15DEN (Νο4) - (ΓΡΑΦΙΤΗΣ)

51176
5201836000171
2,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VILEDA ΣΚΟΥΠΑ 2 σε 1 - (GARDEN)

Η Vileda σκούπα 2 σε 1 - (GARDEN) είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την απόδοσή του. Αποτελεί την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει από τα χέρια σας - αποκτήστε την Vileda σκούπα 2 σε 1 - (GARDEN) τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
Τιμή 4,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα total whitening 75ml

Η Colgate Total Whitening οδοντόκρεμα 75ml προσφέρει λευκά δόντια και προστασία για ολόκληρη την ημέρα. Με τη μοναδική της φόρμουλα, απομακρύνει τις παράσιτες και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο με τη Colgate Total Whitening οδοντόκρεμα!
Τιμή 2,08 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων fresh 210gr

Το Lenor Unstoppables είναι το απόλυτο άρωμα για τα ρούχα σας. Με τη φρεσκάδα του, θα νιώσετε ότι η μυρωδιά των ρούχων σας διαρκεί για μέρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Lenor Unstoppables.
Τιμή 4,87 €

Κύκνος χυμός τομάτας σε χάρτινο 7% 500gr

Παραδοσιακή πασσάτα με απαλή υφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, συμπυκνωμένη ή αραιωμένη, σχεδόν σε όλα τα φαγητά με βάση τη ντομάτα.

Ιδανική για σπιτικές σάλτσες ζυμαρικών, σάλτσες για πίτσα, για λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 0,76 €

Συμεωνίδης σταφίδα μαύρη 200gr

Η Σταφίδα Μαύρη Συμεωνίδη είναι ένα είδος ξηρού καρπού που παράγεται από την ξήρανση του σταφυλιού. Σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται για μαύρες σταφίδες που προέρχονται από τη συγκεκριμένη εταιρεία "Συμεωνίδης". Οι μαύρες σταφίδες έχουν συνήθως πιο γλυκιά γεύση σε σύγκριση με τις λευκές.

Τιμή 1,47 €