• LIPTON 330ml ΕΛΛΗΝΙΚΟ(6ΑΔΕΣ) ΛΕΜΟΝΙ ZERO
  • LIPTON 330ml ΕΛΛΗΝΙΚΟ(6ΑΔΕΣ) ΛΕΜΟΝΙ ZERO
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLipton

LIPTON 330ml ΕΛΛΗΝΙΚΟ(6ΑΔΕΣ) ΛΕΜΟΝΙ ZERO

49810
5201156030438
0,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΜΠΑΝΑΝΑ, ΜΗΛΟ & ΒΕΡΙΚΟΚΟ)

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ με μπανάνα, μήλο και βερίκοκο. Μια νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τα ως σνακ ή πρωινό γεύμα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε την ενέργειά σας!
Τιμή 2,83 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ)

Ανακαλύψτε την αίσθηση απαλότητας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Απολαύστε ένα άνετο και ευχάριστο ξύρισμα με το NOXZEMA SENSITIVE! Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 3,21 €

Τσιλιλη τσιπουρο 200ml χωρις γλυκανισο

"Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Τσιλιλή τσίπουρου 200ml χωρίς γλυκανίσου. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στη γνήσια γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε το σε κάθε περίσταση και αναδείξτε την εμπειρία σας με την ποιότητα της εταιρίας μας."
Τιμή 4,88 €

Soffici καραμελες 300gr, με φρουτα

Οι Soffici καραμέλες 300gr με φρούτα είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλυκιά απόλαυση των φρούτων σε κάθε δαγκωμό. Απολαύστε την αναζωογονητική γεύση των φρέσκων φρούτων σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τις Soffici καραμέλες τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 2,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται.

Τιμή 0,54 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 500gr

Το Νέο ΕΥΡΗΚΑ Classic, χάρις στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Με 2x δράση κάνει τα λευκά να αστράφτουν ενώ είναι έως και +40% πιο αποτελεσματικό σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση.

Τιμή 5,14 €

Wc net block wc pink flowers 36,5gr

Καθαριστικό block της εταιρείας Wc Net, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,95 €

AIM οδοντόκρεμα white system 2x75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στην προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Μέρα με τη μέρα αναδυκνύει ένα φυσικό υγιές, λευκότερο χαμόγελο.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα για τη φθορά του σμάλτου, σε σύγκριση με χρήση κοινής οδοντόκρεμας που περιέχει χαλαζία. Κλινική μελέτη για την αφαίρεση οδοντικών λεκέδων που πραγματοποιήθηκε σε 76 άτομα.

Τιμή 2,58 €