• Νέο
  • Kitten μανταλάκια χρωματιστά 16τεμ
  • Kitten μανταλάκια χρωματιστά 16τεμ

Kitten μανταλάκια χρωματιστά 16τεμ

51144
5202576680241
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WC NET ΦΡΕΑΤΙΑ & ΒΟΘΡΟΙ 288gr. - (16 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

Η νέα σειρά WC NET ΦΡΕΑΤΙΑ & ΒΟΘΡΟΙ 288gr. με 16 κάψουλες έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα τους φρεάτια και τους βόθρους σας. Η ισχυρή του φόρμουλα διαλύει άμεσα τα αποτσίγαρα και τα λίπη, εξασφαλίζοντας άμεση αποφόρτιση και απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών. Με το WC NET ΦΡΕΑΤΙΑ & ΒΟΘΡΟΙ 288gr., η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγιεινή σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα κ?
Τιμή 11,93 €

Τριφτης πλακε κρεμμυδι inox

Το τριφτή πλακέ κρεμμύδι inox της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία στη χρήση του, θα μπορείτε να κόβετε τα κρεμμύδια σας με ακρίβεια και ταχύτητα. Αφαιρώντας τον κίνδυνο κοπής των δαχτύλων σας, αυτό το προϊόν θα σας εξασφαλίσει την ασφάλεια που χρειάζεστε στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τριφτή πλακέ κρεμμύδι inox και να αναβαθμίσετε την κο
Τιμή 2,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Ξυλακι κομπος/φιογκος 18cm 100τεμ 01-533
Περιορισμένη προσφορά!

Ξυλακι κομπος/φιογκος 18cm 100τεμ 01-533

Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με τον όμορφο Ξυλάκι Κόμπος/Φιόγκος 18cm 100τεμ 01-533. Ιδανικός για διακόσμηση σε πολλές περιστάσεις, αυτός ο κόμπος/φιόγκος θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα αίσθηση στον χώρο σας!
Κανονική τιμή 1,76 € Τιμή 1,71 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης άνθη πασχαλιάς 1lt

Το AJAX Fete des Fleurs με έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Επιπλέον, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερά καθαρές, χωρίς ξέβγαλμα. Με άρωμα άνθη πασχαλιάς.

Από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x21x33cm 250τεμ

Η τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x21x33cm 250τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τις αγορές σας. Με την κομψή της εμφάνιση και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας κάνει να ξεχωρίζετε κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα.
Τιμή 30,45 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα ultra μωβ 2τεμ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 5,63 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη ιβίσκου με αντλία 500ml

Το Farcom Arlem κρεμοσάπουνο άνθη ιβίσκου 500ml είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του. Η μοναδική σύνθεσή του με άνθη ιβίσκου θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία καθαρισμού και φρεσκάδας.
Τιμή 1,27 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού