• TRONKY ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ 26GR X48TMX
  • TRONKY ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ 26GR X48TMX

TRONKY ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ 26GR X48TMX

50266
80052364
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποδομακτρο 45x75cm magic

Το ποδομακτρο 45x75cm magic είναι η ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Με τη μαγική του επιφάνεια, προσφέρει άνεση και προστασία στα πόδια σας. Η ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο σπίτι σας ένα νέο ανανεωμένο look!
Τιμή 4,76 €

TNS ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (YH-030)

Η νέα βούρτσα μαλλιών TNS YH-030 είναι η απόλυτη λύση για τα μαλλιά σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και την εργονομική σχεδίαση της, αυτή η βούρτσα θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά με κάθε χτένισμα. Διατίθεται σε τρία υπέροχα χρώματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε την TNS YH-030 τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας!
Τιμή 1,80 €

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΔΥΟΣΜΟΣ

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΔΥΟΣΜΟΣ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει τη φρεσκάδα της μαστίχας με το δροσερό άρωμα του δυόσμου. Με μια μόνο γεύση, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από αισθήσεις και γεύσεις. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΔΥΟΣΜΟΣ τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Carioca μαρκαδόροι ζωγραφικής joy 24 χρώματα

Οι Carioca μαρκαδόροι ζωγραφικής joy 24 χρωμάτων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε καλλιτέχνη και δημιουργό! Με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που θα σας εμπνεύσει, αυτοί οι μαρκαδόροι θα φέρουν ζωντάνια και χρώμα στα έργα σας. Αποκτήστε τους τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο της δημιουργικότητας με τους Carioca μαρκαδόρους ζωγραφικής joy!
Τιμή 3,34 €
  • Με έκπτωση!

Ρούμελης καρύδα μεγάλη καφέ 20x70gr

Η Ρούμελης καρύδα μεγάλη καφέ 20x70gr είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία γεμάτη από αρώματα και γεύσεις. Η πλούσια και κρεμώδης υφή της καρύδας σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη γεύση του καφέ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 19,02 €

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml

Ανακαλύψτε το νέο Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml και απολαύστε τέλειος καφές κάθε φορά. Η εξαιρετική ποιότητα και η αντοχή του αλουμινίου συνδυάζονται με την αντικολλητική επίστρωση για εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ σας με το Nava terrestrial μπρίκι!
Τιμή 6,29 €

Overlay υγρό για μάρμαρα & πλακάκια με σαπούνι 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Overlay, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό

Τιμή 2,24 €