• ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ΚΛΕΙΔΙΑ (40mm)
  • ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ΚΛΕΙΔΙΑ (40mm)

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ΚΛΕΙΔΙΑ (40mm)

49354
2018128000503
2,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wander tαινια μονωτικη 19mmx13mmx20y

Η Wander ταινία μονωτικής είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε σπίτι και εργασιακό χώρο. Με διαφορετικά χρώματα να επιλέξετε, μπορείτε να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με στυλ. Η ποιότητα και η αντοχή της Wander ταινίας μονωτικής θα σας ενθουσιάσει και θα σας πείσει ότι είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.

Τιμή 0,56 €

Καπακι αλουμινιου 50τεμ νo 131

Το καπάκι αλουμινίου 50 τεμάχια νο 131 είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, αυτό το καπάκι είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο και προσφέρει εξαιρετική προστασία στα προϊόντα σας. Με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την ευκολία στη χρήση, θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη
Τιμή 3,80 €

Mentos 40τεμ fruit κουτι

Τα Mentos 40τεμ fruit είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων φρούτων, αυτά τα κουτιά Mentos θα σας κάνουν να νιώσετε αναζωογονημένοι και δροσεροί. Απολαύστε την εμπειρία των Mentos 40τεμ fruit και ανακαλύψτε τη γλυκιά γεύση τους που θα σας κερδίσει αμέσως. Αγοράστε τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δε θα μπορείτε να αντισταθείτε!
Τιμή 29,37 €

Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani

Απολαύστε τη γεύση του αυθεντικού ιταλικού espresso με το Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani. Με τη συνδυασμό των καλύτερων ποικιλιών καφέ, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της Ιταλίας. Απολαύστε κάθε φλιτζάνι με την πλούσια κρέμα και την έντονη γεύση που προσφέρει το Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani. Αγοράστε το τώρα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 22,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrino ρυζογκοφρέτα κλασική 100gr

Η κλασική ρυζογκοφρέτα στα καλύτερά της, φρέσκια και τραγανή από ελληνικό καστανό ρύζι, ελαφρώς αλατισμένη με αλάτι Μεσολογγίου.

Χωρίς γλουτένη, πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,58 €

Παπαδοπούλου μπισκότα πτι-μπερ 6x225gr

Μπισκότο με υψηλή περιεκτικότητα σε δημητριακά (70%), λίγες θερμίδες (μόνο 32 θερμίδες το ένα) και διακριτική γεύση που ταιριάζει άψογα με όλα τα ροφήματα.

Δοκιμάστε τα σε αγαπημένες συνταγές και απογειώστε το γευστικό αποτέλεσμα.

Τιμή 6,47 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €