• Νέο
  • Alfa υγρό αποφρακτικό 1lt
  • Alfa υγρό αποφρακτικό 1lt

Alfa υγρό αποφρακτικό 1lt

51128
5200341702938
4,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ

Η κρεμάστρα κουζίνας Tns 2τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην τακτοποίηση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, προσφέρει άνετη και πρακτική αποθήκευση για τα μαγειρικά σκεύη και τα σκεύη μαγειρέματος σας. Η ανθεκτική κατασκευή της εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της την καθιστά ιδανική για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε τώρα την κρεμάστρα κουζίνας Tns 2τεμ και μεταμορφώστε τον χώρο σας με στυλ και ?
Τιμή 1,08 €

ΜΑΚΒΕΛ 500gr. - (ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ Νο 10)

Η ΜΑΚΒΕΛ 500gr. είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια υγιεινή γεύση σπαγγέτι με ολική βρώμη. Με μοναδική ποιότητα και γεύση, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 1,26 €

Σεσουλα για παγο inox 24cm

Το Σεσουλα για παγο inox 24cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα πιο δροσερά και νόστιμα ποτά. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Σεσουλα για παγο θα γίνει ο αγαπημένος σας συνεργάτης σε κάθε κοκτέιλ πάρτι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σερβίρισμα ποτών!
Τιμή 2,04 €

ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑ ΠΟΤΩΝ ΙΝΟΧ 27,5cm 1719

Αυτός ο αναδευτήρας ποτών θα σας βοηθήσει να ανακατέψετε τα αγαπημένα σας ποτά με άνεση και στυλ. Με το μήκος των 27,5cm, είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε πάρτι ή εκδήλωση. Απολαύστε τον κάθε αναδευτήρα με μια δόση πολυτέλειας και πρωτοτυπίας.
Τιμή 2,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas σακούλες απορριμμάτων με χερούλια 50x55cm 30lt 80τεμ

Οι Sanitas σακούλες απορριμμάτων με χερούλια 50x55cm 30lt 80τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Αποκτήστε τώρα τις Sanitas σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την ευκολία και την αξιοπιστία τους!
Τιμή 5,40 €

Multy σπόγγος μπάνιου μασαζ

Ο σπόγγος μπάνιου μασάζ είναι ένα ειδικό είδος σπογγίστρας που σχεδιάστηκε για να παρέχει απαλό μασάζ στο δέρμα κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Αυτός ο τύπος σπογγίστρας έχει συνήθως μαλακές υφές και υλικά που προάγουν την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και την αίσθηση χαλάρωσης.

Τιμή 0,93 €

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600gr

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Τιμή 2,88 €

Endless χαρτοπετσέτες premium κίτρινη 33x33cm 50 φύλλα

Απαλή, μεγάλη και εξαιρετικής απορροφητικότητας, είναι η ιδανική 2φυλλη χαρτοπετσέτα για καθημερινή χρήση, που προσαρμόζεται στο “χρώμα” κάθε τραπεζιού καθώς διατίθεται σε πολλούς υπέροχους χρωματισμούς.

Τιμή 1,30 €