• Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ Tns - 1
  • Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ Tns - 2
  • Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ Tns - 1
  • Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ Tns - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ

Η κρεμάστρα κουζίνας Tns 2τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην τακτοποίηση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, προσφέρει άνετη και πρακτική αποθήκευση για τα μαγειρικά σκεύη και τα σκεύη μαγειρέματος σας. Η ανθεκτική κατασκευή της εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της την καθιστά ιδανική για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε τώρα την κρεμάστρα κουζίνας Tns 2τεμ και μεταμορφώστε τον χώρο σας με στυλ και ?
24412
5204558396737
1,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr φαγοπυρο μανιταριων

Απολαύστε τη νόστιμη γεύση του Τυρολέζα ετοιμού γεύματος 300gr με φαγόπυρο και μανιτάρια. Μια γευστική επιλογή που θα σας καταπλήξει με την ποιότητά της. Απολαύστε την υψηλή διατροφική αξία και την ευκολία στην παρασκευή του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νόστιμη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,07 €

Wc net gel αποφρακτικο turbo 1 lt

Το Wc net gel αποφρακτικό Turbo 1 lt είναι το ιδανικό προϊόν για να λύσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τα προβλήματα απόφραξης στην τουαλέτα σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αυτό το προϊόν εξασφαλίζει άμεση απομάκρυνση των αποβλήτων και επαναφορά της κανάλιας λειτουργίας του WC σας. Αφήνει ένα δροσερό και αρωματικό άρωμα, δημιουργώντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στο μπάνιο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 4,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Miss Sandy κολώνια με λεμόνι 500ml

Η κολώνια με λεμόνι είναι ένα αρωματικό προϊόν που συνδυάζει το άρωμα της κολώνιας με τη φρεσκάδα και την ενεργητικότητα του λεμονιού. Οι κολώνιες με λεμόνι συνήθως έχουν ελαφριά και δροσερή αρωματική νότα, που μπορεί να δώσει αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας.

Τιμή 3,16 €

Derby σοκολάτα caramel 20x38gr

Η Derby σοκολάτα caramel 20x38gr της Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν την γλυκιά γεύση της καραμέλας. Με την πλούσια σοκολάτα που την περιβάλλει και το γεμάτο καραμελένιο γέμιση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την Derby σοκολάτα caramel 20x38gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 13,25 €

Μακο ρύζι νυχάκι 500gr

Ρύζι νυχάκι της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Ρύζι λευκό και μακρύσπερμο. Το λευκό-κρυσταλιζέ του χρώμα επιτυγχάνεται με τη λεύκανση. Δίνει αποτέλεσμα όχι σπυρωτό, αλλά και λιγότερο χυλωμένο απ’ ότι το ρύζι καρολίνα.

Τιμή 0,97 €

Hell ενεργειακό ποτό strong focus 250ml

Το ενεργειακό ποτό Hell energy drink Strong Focus, περιέχει 20% περισσότερη καφεΐνη από τα συνηθισμένα Hell, ενώ περιέχει επίσης βιταμίνες C και D καθώς και L-καρνιτίνη και μαγνήσιο. Με μάνγκο, πορτοκάλι και μείγμα φρούτων, δημιουργήσαμε το πιο πιο νόστιμο Strong Focus ποτό!

Τιμή 0,61 €