• Νέο
  • Drolio χλωροκαθαριστικό με άρωμα λουλουδιών 1
  • 25lt
  • Drolio χλωροκαθαριστικό με άρωμα λουλουδιών 1
  • 25lt

Drolio χλωροκαθαριστικό με άρωμα λουλουδιών 1,25lt

51111
5202576210400
1,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (BABY SHARK)

Το BABY SHARK σαμπουάν και αφρόλουτρο 300ml είναι η τέλεια επιλογή για την προσωπική υγιεινή σας. Με το απαλό άρωμα του, θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και καθαροί όλη μέρα. Απολαύστε την αίσθηση ενός πραγματικά ποιοτικού προϊόντος που φροντίζει το δέρμα και τα μαλλιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφεθείτε στην απαλή φροντίδα του BABY SHARK και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 1,57 €

Zwan luncheon meat χοιρινό 200gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Zwan λαντσιον μητ 200gr, χοιρινού της εταιρίας μας. Με εκλεπτυσμένη ποιότητα και αυθεντική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποικιλία των αρωμάτων που προσφέρει. Απολαύστε το σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως μεζέ σε ένα τραπέζι γεμάτο λιχουδιές. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Τιμή 2,79 €

TNS ΠΕΝΤΑΛ - (ΑΣΠΡΟ) (32-800-1916)

Το TNS ΠΕΝΤΑΛ - (ΑΣΠΡΟ) (32-800-1916) της Tns είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την απόδοσή του. Με το εντυπωσιακό του design και την εξαιρετική λειτουργικότητά του, αυτό το πεντάλ θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο παίξιμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο εξαιρετικό προϊόν που θα σας συντροφεύει σε κάθε μουσική σας περιπέτεια.
Τιμή 9,03 €

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml ALMOND&KARITE (ΜΠΕΖ)

Vidal αφρόλουτρο 500ml με αμυγδαλέλαιο και καριτέ, για μια ευχάριστη εμπειρία λουσίματος. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, με έναν υπέροχο άρωμα που θα σας απογειώσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία λουσίματος!
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Lilia black αφρόλουτρο με νυχτολούλουδο 800ml

Το Lilia Black αφρόλουτρο με νυχτολούλουδο 800ml είναι η τέλεια επιλογή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα απολαυστικό μπάνιο. Η μυρωδιά του νυχτολούλουδου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένο, ενώ η μαλακή υφή του αφρού θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Lilia Black αφρόλουτρο σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία μπάνιου!
Τιμή 1,93 €

Cif power & shine υγρό καθαριστικό μπάνιου 700ml

Η CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE BATHROOM είναι το απόλυτο αντικατάστατο για το μπάνιο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας το μπάνιο σας λαμπερό και καθαρό. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE BATHROOM τώρα και δείτε τη διαφορά στο μπάνιό σας!
Τιμή 1,26 €

Noxzema αφρός ξυρίσματος menthol 300ml

Ο αφρός ξυρίσματος Noxzema Extra Fresh Menthol περιποιείται απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα, χαρίζοντας άνετο ξύρισμα. Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει την μαλακτική και καταπραϋντική δράση της Βιταμίνης Ε με την αναζωογονητική και ζωηρή επίδραση της μέντας, χαρίζοντας ένα παρατεταμένο αίσθημα ευεξίας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 3,03 €

Svim πατατοκόπτης πλαστικός

Ο Svim πατατοκόπτης πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να κόψετε τις πατάτες σας γρήγορα και εύκολα για νόστιμα γεύματα. Αποκτήστε τον Svim πατατοκόπτη πλαστικό σήμερα και απολαύστε την απλότητα και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,57 €

Nestle δημητριακά fitness ολικής άλεσης 375gr

Τα δημητριακά FITNESS προσφέρουν ενέργεια στον οργανισμό καθώς παρασκευάζονται με σιτάρι, Βρόμη ολικής άλεσης και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Είναι ιδανικά για πρωινό αλλά και ως σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 3,07 €