• VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml ALMOND&KARITE (ΜΠΕΖ)
  • VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml ALMOND&KARITE (ΜΠΕΖ)

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml ALMOND&KARITE (ΜΠΕΖ)

Vidal αφρόλουτρο 500ml με αμυγδαλέλαιο και καριτέ, για μια ευχάριστη εμπειρία λουσίματος. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, με έναν υπέροχο άρωμα που θα σας απογειώσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία λουσίματος!
41489
8008970055435
1,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PARODONTAX 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η Parodontax 75ml (Λεύκανση) είναι μια οδοντόκρεμα που σας προσφέρει λευκά δόντια και υγιές στόμα. Με τη μοναδική της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά την πλάκα και την τερηδόνα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ούλα σας. Αποκτήστε λευκά, υγιή δόντια με την Parodontax 75ml (Λεύκανση) τώρα!
Τιμή 3,71 €

Σεικερ inox 500ml

Η Σεικερ inox 500ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε ταξίδι. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει μοντέρνο design και είναι ιδανικό για διατήρηση των ροφημάτων σας σε ιδανική θερμοκρασία. Με τη Σεικερ inox 500ml, μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ ή το τσάι σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τη δική σας Σεικερ inox 500ml τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή της!
Τιμή 3,78 €

Ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη μαύρη one size 03-265

Αν ψάχνετε για μια ποδιά σερβιτόρου που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα, τότε η μαύρη ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη one size 03-265 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με κομψό μαύρο χρώμα και μια ευρύχωρη τσέπη, αυτή η ποδιά θα σας βοηθήσει να είστε πάντα οργανωμένοι και στυλάτοι κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε εργασιακή σας εμφάνιση!
Τιμή 8,80 €

TNS ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ - (32-800-1567)

Το TNS ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την καθημερινή σας ρουτίνα σιδερώματος. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση του, το TNS ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ θα κάνει το σιδέρωμα γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα σιδερόπανα στην αγορά.
Τιμή 1,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express 3' νουντλς ρυζιού stir-fry 225gr

Nουντλς ρυζιού που ετοιμάζονται μέσα σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς βράσιμο, καθώς το μόνο που χρειάζονται είναι μούλιασμα σε ζεστό νερό.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ασιατικές συνταγές, σούπες αλλά και κρύες σαλάτες, ενώ μπορούν να συνοδεύσουν και οποιαδήποτε σάλτσα.

Τιμή 3,20 €

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €

Hellmann's ketchup squeezy 840gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,96 €

Hollander μανιτάρια τεμαχισμένα 190gr

Τα Hollander μανιτάρια 190gr της εταιρίας Hollander είναι ιδανικά για να προσθέσετε μια νόστιμη νότα στα φαγητά σας. Με φρέσκο, πλούσιο γεύση και τέλεια υφή, τα μανιτάρια Hollander θα κάνουν κάθε γεύμα σας αξέχαστο. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να φέρουν στην κουζίνα σας!

Τιμή 0,98 €

Essex Multi υγρό πλυντηρίου ρούχων 45μεζ 2,25lt

Χάρη στην εξελιγμένη σύνθεση πολλαπλών ενζύμων και ενεργού οξυγόνου, το Νέο Essex Multi καταπολεμά όλους τους καθημερινούς, επίμονους λεκέδες. Το νέο ESSEX Multi, χάρη στη «STAINS STOP» δραστική του σύνθεση, είναι η απόλυτη λύση καθαριότητας, φρεσκάδας και οικονομίας. Cool Confidence είναι η απόλυτη σιγουριά για αστραφτερά λευκά και χρωματιστά ρούχα χωρίς λεκέδες, που ευωδιάζουν καθαριότητα κάθε φορά! Αυτή είναι η υπόσχεση του νέου ESSEX Multi.

Τιμή 5,63 €