• Νέο
  • Yellow χειροπετσέτα ζικ-ζακ 2φυλλη 166τεμ
  • Yellow χειροπετσέτα ζικ-ζακ 2φυλλη 166τεμ

Yellow χειροπετσέτα ζικ-ζακ 2φυλλη 166τεμ

51100
5203159059461
2,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μελετιαδη λουκουμια 300gr, φρουτα του δασουσ

Τα λουκούμια Μελετιάδη είναι μια νόστιμη επιλογή για να απολαύσετε τα φρούτα του δάσους σε κάθε δάγκωμα. Με πλούσια γεύση και απαλή υφή, αυτά τα λουκούμια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να τα ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,39 €

Sidirela πάτοι υποδημάτων ανδρικοί ανατομικοί one size για 42-45

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα με τους Πάτοι υποδημάτων ανατομικού ανδρικούς one size για μεγέθη 42 μέχρι 45. Απολαύστε την υποστήριξη και την άνεση που προσφέρουν αυτοί οι πάτοι και αισθανθείτε τη διαφορά σε κάθε βήμα που κάνετε. Αποκτήστε τους σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο περπάτημα!

Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Trata τόνος καπνιστός πικάντικος 2x160gr

Ο βραβευμένος πικάντικος καπνιστός τόνος TRATA, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον γευστικό και έντονο του χαρακτήρα, κερδίζοντας την προτίμηση και των πιο απαιτητικών! Ο μοναδικός τόνος που καπνίζεται φυσικά σε φούρνο με ξύλα, με την προσθήκη καυτερής κόκκινης πιπεριάς και μπούκοβου, αποκτά μια ελαφριά πικάντικη γεύση που αναδεικνύει όλες σας τις συνταγές. Ένα προιόν εξαιρετικής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12, χωρίς συντηρητικά. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 5,86 €

Ωμέγα φακές χονδρές 500gr

Οι Χονδρές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτική δράση και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως Φακές Σούπα.

Τιμή 1,78 €

Amita χυμός με βύσσινο 250ml

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένο πολτό βύσσινου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 0,81 €