• ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑΣ ΙNOX 30cm 1716 (ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΑΠΑ)
  • ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑΣ ΙNOX 30cm 1716 (ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΑΠΑ)

ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑΣ ΙNOX 30cm 1716 (ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΑΠΑ)

47855
5209800084110
1,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Patmos μαχαιρι φαγητου inox 3τεμ 10-632

Patmos μαχαιρι φαγητου inox 3τεμ 10-632 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το σετ μαχαιριών θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα γεύματα σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,92 €

NIVEA MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 400ml - (VITAMIN C)

Το NIVEA MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 400ml - (VITAMIN C) είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσετε λάμψη. Η μοναδική σύνθεσή του με βιταμίνη C και μικροσφαίρες micellar νερού απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και ενυδατωμένη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια λαμπερή επιδερμίδα κάθε μέρα!
Τιμή 4,43 €

ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ 360ml - (ICE COOL MENTHOL)

Το ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ 360ml - (ICE COOL MENTHOL) είναι ένα από τα καλύτερα σαμπουάν στην αγορά. Η δροσερή μυρωδιά του μέντας θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η ειδική του σύνθεση θα αφήσει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά, ενώ η μοναδική του φόρμουλα θα ενισχύσει την υγεία της τρίχας σας. Αγοράστε το ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ τώρα και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία περιποίησης μαλλιών!
Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Bref μπλοκ WC spa moments serenity 50ml

Αποκτήστε την αίσθηση της γαλήνης και της χαλάρωσης με το Bref spa moments 50ml 4τεμ serenity. Αφεθείτε σε μια εμπειρία ομορφιάς και φρεσκάδας που θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της περιποίησης στο σπίτι σας.
Τιμή 1,80 €

Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού bbq 12,5cm

Ο αναπτήρας TSAKMAKI BBQ 1022 είναι μακρύς και ιδανικός για να ανάβετε κεριά, μπάρμπεκιου, ψησταριές, τζάκι. Με ημιδιάφανο σώμα για εύκολο έλεγχο της στάθμης αερίου.

Μήκος 12cm

Γεμίζει με αέριο

Ανάβει ηλεκτρονικά

Φλόγα κανονική

Διαθέτει κομβίο για ρύθμιση φλόγας

Υλικό : πλαστικό και μέταλλο

Διατίθεται σε πέντε χρώματα : γαλάζιο, φουξ, πράσινο, κίτρινιο, πορτοκαλί.

Τιμή 0,73 €

Misko κοφτό μισό 500gr

Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιµήσεις σας! Το σχήµα του µοιάζει µε χάντρα κοµπολογιού και είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το κοφτό μισό. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιµοποιείται κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές (π.χ. µε χταποδάκι). Οι συνταγές που σας προτείνουµε είναι µόνο η αρχή!

Τιμή 1,16 €

Stroll καρότσι λαϊκής αδιάβροχο 24lt 35x28x87cm

Το καρότσι λαϊκής, χωρητικότητας 24 λίτρων, διαθέτει 2 ρόδες και βάση στήριξης, είναι εύκολο στη μετακίνηση, σταθερό και ιδανικό για επίπεδες επιφάνειες. Κατασκευασμένο από ύφασμα, το οποίο προστατεύει το εσωτερικό από εξωτερικά στοιχεία και καιρικές συνθήκες, όπως την απευθείας έκθεση στον ήλιο, αλλά και τη βροχή καθώς το υλικό είναι αδιάβροχο και δεν το διαπερνά το νερό.

Τιμή 14,03 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι ολικής άλεσης 300gr

Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του Χαΐτογλου μακεδονικού ταχινιού ολικής άλεσης 300gr. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ως γεύση σε διάφορες συνταγές. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το μοναδικό αυτό προϊόν από την εταιρία Χαΐτογλου.
Τιμή 3,67 €