• Νέο
  • Palma χαρτί κουζίνας μπλε 3φυλλο 2kg
  • Palma χαρτί κουζίνας μπλε 3φυλλο 2kg

Palma χαρτί κουζίνας μπλε 3φυλλο 2kg

51073
2121890400010
9,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr

Το φτι φουρ δίχρωμο 400gr της εταιρίας Τριαντάφυλλος είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν νόστιμα και ποιοτικά γλυκά. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Τιμή 3,87 €

Τζούλια γεωργιάδη ροζέ ημίγλυκος οίνος 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με τον ροζέ ημίγλυκο οίνο Τζούλια Γεωργιάδη. Μια εκλεπτυσμένη επιλογή που θα σας ταξιδέψει με τη φρουτώδη αρωματικότητά του και την απαλή γεύση του. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τις στιγμές σας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του εξαιρετικού οίνου.
Τιμή 2,64 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ

Το αντιβακτηριδιακό Lime σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ της εταιρίας Lime είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και υγιή. Με εξαιρετική ποιότητα και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, αυτό το σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τα βακτήρια και τις μικρόβια από την επιφάνεια των μαγειρικών σκευών και των επιφανειών της κουζίνας σας. Μην αφήνετε τους εχθρούς της υγιεινής να κυριαρχήσουν στον χώρο ?
Τιμή 0,68 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη αμυγδαλιάς σακούλα 1lt

Το Farcom arlem κρεμοσαπουνο 1lt doypack ανθη αμυγδαλιασ είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι μετά από κάθε χρήση. Η απαλή του σύνθεση με ανθη αμυγδάλου θα απαλύνει την επιδερμίδα σας και θα την αφήσει ενυδατωμένη και απαλή. Αποκτήστε το Farcom arlem κρεμοσαπουνο τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας καθημερινά.
Τιμή 2,09 €