Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΟΥΠΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗ

48719
5204558388329
1,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΕΤ D.GREY 100% ΚΕΝΤΗΜΑ (3τεμ) 430gr.

Αποκτήστε τώρα το σετ πετσετών D.GREY 100% κεντήματος, με 3 τεμάχια και βάρος 430gr. Απολαύστε την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα που προσφέρουν αυτές οι πετσέτες, και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στιλ και κομψότητα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που σας προσφέρουν οι πετσέτες μας!
Τιμή 11,88 €

Κουβερ χαρτοπετσετα 38x38cm 125τεμ natural i-0242

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το Κουβερ χαρτοπετσέτα 38x38cm 125τεμ natural i-0242. Ιδανικό για κάθε περίσταση, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την ανθεκτικότητά του. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον καθημερινό σας βίο!
Τιμή 9,33 €

ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ΚΕΡΑΣΙ COOL ACTION

Ανακαλύψτε την απόλαυση των ZERO CANDIES καραμέλων χωρίς ζάχαρη 32g με γεύση κεράσι Cool Action! Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας ενθουσιάσει με την ανεπανάληπτη γεύση του. Απολαύστε τις καραμέλες μας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με την απολαυστική γεύση τους!
Τιμή 0,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 400ml

Το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας καθαρά και ασφαλή. Η αρωματική νότα του λουλουδιού της όρχινας θα σας χαλαρώσει και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα σε κάθε δωμάτιο. Με την αποτελεσματική φόρμουλα του DETTOL, προστατεύετε την υγεία και την υγιεινή σας με κάθε ψεκασμό. Αποκτήστε το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 4,22 €

Μάννα σιμιγδάλι χονδρό 500gr

Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.

Τιμή 1,13 €

Lotus biscoff μπισκότα για καφέ 250gr

Lotus Biscoff μπισκότα για καφέ 250gr - Το τέλειο συνοδευτικό για τον πρωινό σας καφέ! Απολαύστε την μοναδική γεύση των Lotus Biscoff μπισκότων, ένα από τα πιο αγαπημένα μπισκότα σε όλο τον κόσμο. Με την τραγανή υφή και την γλυκιά γεύση τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα ακόμα κομμάτι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία στον καφέ σας!

Τιμή 3,03 €

Καγιά μπεσαμέλ 174gr

Η μπεσαμέλ Καγιά της Mac Magic είναι η τέλεια προσθήκη στις σαλάτες, τα σάντουιτς και τα γεύματα σας. Με την πλούσια γεύση και την κρεμώδη υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στη γευστική απόλαυση που προσφέρει. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τα γεύματά σας με ένα απλό κλικ!
Τιμή 1,66 €