• Νέο
  • Yellow χαρτί υγείας 2x115gr
  • Yellow χαρτί υγείας 2x115gr
  • Yellow χαρτί υγείας 2x115gr
  • Yellow χαρτί υγείας 2x115gr
  • Yellow χαρτί υγείας 2x115gr
  • Yellow χαρτί υγείας 2x115gr

Yellow χαρτί υγείας 2x115gr

51066
5203159029501
1,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WOODSTONE ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ (18x8cm)

Η κατσαρόλα WOODSTONE (18x8cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αντοχή της στη θερμότητα, θα μπορείτε να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ασφάλεια. Η εκλεπτυσμένη σχεδίασή της προσθέτει στυλ στην κουζίνα σας, ενώ η εργονομική λαβή της εξασφαλίζει άνετη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα και θα αναβαθμίσ?
Τιμή 15,22 €

Oscar σοκολατακια μινι 300gr, γαλακτοσ

Τα Oscar σοκολατάκια μίνι 300gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με γεύση γάλακτος. Μικρά σε μέγεθος αλλά μεγάλα σε γεύση, αυτά τα σοκολατάκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να έχετε βρει τον θησαυρό στο τέλος του ουράνιου τόξου. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την απολαυστική γεύση γάλακτος και να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας πείνα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση των Oscar σοκολατακίων μί
Τιμή 5,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express νουντλς ποτ με μοσχαράκι & μαύρο πιπέρι 85gr

Αυθεντικά ασιατικά νουντλς vegan με μοσχάρι και πιπέρι με λαχταριστή, ελαφρώς πικάντικη συνταγή. Τα σνακ νουντλς είναι πολύ χορταστικά και ετοιμάζονται στη στιγμή, χάρη στην πρακτική συσκευασία που περιέχει και πιρούνι. Έτοιμα σε μόλις 3' λεπτά.

Τιμή 1,95 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος 45gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr είναι μια απολαυστική σοκολάτα που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Με την απαλή της υφή και την πλούσια γεύση γάλακτος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης. Αγοράστε τώρα την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 0,95 €

Melissa κοφτάκι 500gr

Το κοφτό μακαρόνι Melissa είναι από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών.

Παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,26 €

Jannis παστέλι με σουσάμι & μέλι 70gr

Πηγή φυτικών ινών

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για Vegans

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Ελεύθερο γαλακτοκομικών

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς πρόσθετα

Τιμή 1,04 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου white flowers 19ml

Ανανεωτικό ανταλλακτικό Air Wick 19ml με αρώματα freesia & jasmine/white flowers, για μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στο χώρο σας. Αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,00 €