• ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ΚΛΕΙΔΙΑ (40mm)
  • ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ΚΛΕΙΔΙΑ (40mm)

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ΚΛΕΙΔΙΑ (40mm)

49355
5999117198036
2,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis πιπεριες ψητες φλωρινης 150gr σε ροδελεσ

Η Piltsis πιπεριές ψητές Φλώρινας 150gr σε ροδέλες είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε τις σε σαλάτες, πίτσες, ή ακόμα και μόνες τους ως λαχταριστό σνακ. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη γευστική απόλαυση των Piltsis πιπεριών ψητών Φλώρινας!
Τιμή 1,38 €

ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΑΦΑΝΟ 340ml (GC-37)

Το διαφανές ποτήρι 340ml (GC-37) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ποτό. Κομψό, λειτουργικό και μοντέρνο, αυτό το ποτήρι θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας σε κάθε περίσταση. Με μια χωρητικότητα 340ml, είναι ιδανικό για κρασί, αναψυκτικά ή ακόμα και για ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στις αγαπημένες σας συνταγές. Η εταιρεία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,14 €

Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 330ml

100% φυσικός χυμός με γεύση πορτοκάλι. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Τιμή 1,17 €

Elite φρυγανιές ολικής άλεσης 4x90gr

Οι Elite φρυγανιές ολικής άλεσης 4x90gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο και τραγανό ψωμί ολικής άλεσης, αυτές οι φρυγανιές προσφέρουν μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με τυρί, μαρμελάδα ή φρέσκα φρούτα για ένα γευστικό γεύμα που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αποκτήστε τώρα τις Elite φρυγανιές ολικής άλεσης 4x90gr και απολ
Τιμή 2,95 €

Κύκλωψ τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας πλαστική χειροκίνητη

Η Κύκλωψ τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας πλαστική χειροκίνητη είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της οργανωμένη και καθαρή. Με την εύκολη χρήση και την αξιοπιστία της Κύκλωψ τρόμπας αντλίας, μπορείτε να μεταφέρετε το λάδι σας με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε την τώρα και διασφαλίστε μια ευχάριστη και εύκολη εμπειρία μαγειρέματος!
Τιμή 1,49 €