Ταχίνια

Ενεργά φίλτρα

Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 3kg

Η Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 3kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε υγιεινό και νόστιμο φαγητό. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και χωρίς γλουτένη, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση και τη θρεπτική του αξία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 20,89 €

Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr

Το Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με πλούσια γεύση και χωρίς γλουτένη, αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα στη διατροφή σας. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ως γευστική προσθήκη σε φαγητά. Αγοράστε το Arion food ταχίνι τώρα και απολαύστε μια νόστιμη και υγιεινή εμπειρία γεύσης!
Τιμή 6,13 €

Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη βάζο 300gr

Η ταχίνι χωρίς γλουτένη Arion food είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση της, θα απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 2,50 €

Sisinni ταχίνι με κακάο & στέβια 380gr

Το "Sisinni ταχίνι με κακάο & στέβια 380γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει ταχίνι (πάστα από σουσάμι) με προσθήκη κακάο και στέβια. Το ταχίνι είναι μια παραδοσιακή πάστα από σουσάμι που χρησιμοποιείται σε πολλές κουζίνες για διάφορες συνταγές.

Τιμή 2,90 €

ΜΕΖΑΠ παραδοσιακό ταχίνι Θεσ/νίκης 500gr

Το ταχίνι της εταιρείας ΜΕΖΑΠ προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 4,58 €

ΜΕΖΑΠ παραδοσιακό ταχίνι Θεσ/νίκης 900gr

Το ΜΕΖΑΠ παραδοσιακό ταχίνι Θεσσαλονίκης 900γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν παραδοσιακού ταχινιού από την εταιρεία ΜΕΖΑΠ με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το ταχίνι είναι ένα προϊόν που παράγεται από τον άλεσμα του σησαμιού και χρησιμοποιείται σε διάφορες παραδοσιακές συνταγές, σε γλυκά και αλμυρά πιάτα.

Τιμή 8,00 €

Όλυμπος ταχίνι με κακάο 300gr

Φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Τιμή 3,51 €

Όλυμπος ταχίνι με μέλι 300gr

Το ταχίνι είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Μπορείτε να το αλλείψετε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 4,00 €

Όλυμπος ταχίνι με πορτοκάλι 300gr

Το ταχίνι της εταιρείας Όλυμπος προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 3,58 €

Όλυμπος ταχίνι στέβια 280gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,67 €

Όλυμπος ταχίνι φυσικό 300gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Μπορείτε να το αλλείψετε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας) ή να το χρησιμοποιήσετε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,38 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 300gr

Το Μακεδονικό ταχίνι παράγεται μόνο από εκλεκτούς σπόρους σησαμιού σε παραδοσιακούς μύλους χωρίς χημική επεξεργασία ή πρόσθετα. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Εντάξτε το στο πρωινό πάνω σε μία φέτα πολύσπορο ψωμί, ως ντιπ στην πράσινη σαλάτα, σε smoothies για πιο πλούσια γεύση, ως συστατικό σε συνταγές μαγειρικής.

Τιμή 4,29 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg

Το Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του, το ταχίνι αυτό θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν από την εταιρία Χαΐτογλου!
Τιμή 31,67 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr

Το Μακεδονικό ταχίνι με κακάο συνδυάζεται με ψωμί ή φρυγανία στο πρωινό ή στο κολατσιό και αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Τιμή 4,63 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με μέλι 350gr

Ταχίνι με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ασβέστιο που σε συνδυασμό με το μέλι, αποτελεί μια ιδιαίτερη γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Τιμή 5,47 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με πορτοκάλι 350gr

Το Μακεδονικό Ταχίνι με Πορτοκάλι είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη C και ασβέστιο. Σε συνδυασμό με το πορτοκάλι, αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Τιμή 5,16 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με πρεβιοτικές ίνες 330gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης και την υγιεινή διατροφή με το Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με πρεβιοτικές ίνες 330gr. Απολαύστε το σε σαλάτες, γιαουρτιά ή ως σνακ και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη που προσφέρει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία διατροφής!
Τιμή 5,52 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με ρόδι & cranberries 330gr

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ταχίνι με Ρόδι & Cranberries συνδυάζει τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου σπόρου του σουσαμιού με τα μοναδικά αρώματα των φρούτων και αποτελεί μια απολαυστική επιλογή για κάθε μέρα.

Τιμή 5,13 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι ολικής άλεσης 300gr

Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του Χαΐτογλου μακεδονικού ταχινιού ολικής άλεσης 300gr. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ως γεύση σε διάφορες συνταγές. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το μοναδικό αυτό προϊόν από την εταιρία Χαΐτογλου.
Τιμή 4,32 €

Χαΐτογλου ταχίνι γνήσιο σησαμένιο κλασικό 500gr

Το γνήσιο σησαμένιο ταχίνι Χαΐτογλου είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε μια μοναδική γεύση στις συνταγές σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Χαΐτογλου, αυτό το ταχίνι θα κάνει τις γεύσεις σας ακόμα πιο απολαυστικές. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 7,26 €

Χαΐτογλου ταχίνι γνήσιο σησαμένιο κλασικό 900gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση του γνήσιου σησαμένιου ταχινιού από την εταιρία Χαΐτογλου. Με το Χαΐτογλου ταχίνι γνήσιο σησαμένιο κλασικό 900gr, η κάθε δαγκωνιά θα σας ταξιδέψει σε μια θάλασσα γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του προϊόντος μας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία γεύσης. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Τιμή 10,12 €

Χαΐτογλου ταχίνι γνήσιο σησαμένιο με κακάο 900gr

Ζουμερό, γευστικό και πλούσιο σε σησαμένιο αρωματικό κακάο, το γνήσιο σησαμένιο ταχίνι Χαΐτογλου 900gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Απολαύστε το μοναδικό γευστικό του συνδυασμό σε σαλάτες, σάλτσες, γλυκά και όχι μόνο. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Χαΐτογλου.

Τιμή 10,56 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού