• Νέο
  • Riva πραλίνα φουντουκιού mini 100x20gr
  • Riva πραλίνα φουντουκιού mini 100x20gr
  • Riva πραλίνα φουντουκιού mini 100x20gr
  • Riva πραλίνα φουντουκιού mini 100x20gr
  • Riva πραλίνα φουντουκιού mini 100x20gr
  • Riva πραλίνα φουντουκιού mini 100x20gr

Riva πραλίνα φουντουκιού mini 100x20gr

50954
5203159029730
18,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SWIFFER ΑΝΤ/ΚΑ ΣΚΟΥΠΑ ΠΑΤΩΜΑ DRY X3 CAPTURE 30 ΠΑΝΑΚΙΑ

Η Swiffer παρουσιάζει τη νέα σκούπα πατώματος Dry X3 Capture 30 με 30 πανάκια αντικατάστασης. Με την εξαιρετική της τεχνολογία, αυτή η σκούπα αιχμαλωτίζει τη σκόνη και τη βρωμιά με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Ελαφριά, εύκολη στη χρήση και μεγάλης διάρκειας ζωής, η Swiffer Dry X3 Capture 30 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε καθαρά πατώματα χωρίς κόπο και με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Τιμή 6,59 €

Υγρο μαντηλακι καθαρισμου κατοικιδιων 70τεμ

Τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού κατοικιδίων 70τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Με ειδική σύνθεση που αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας το δέρμα και το τρίχωμα λαμπερά και απαλά. Η εύχρηστη συσκευασία 70 τεμαχίων είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα και την ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και προσφέρετε στο κατοικίδιό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,76 €

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με σοκολατα 5x42gr

Απολαύστε την τραγανή γεύση των Nature Valley τραγανών μπαρών βρώμης με σοκολάτα! Με 5 μπάρες στη συσκευασία, αυτό το υγιεινό σνακ είναι ιδανικό για να σας δώσει ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να αγοράσετε ξανά και ξανά!
Τιμή 3,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Axe αποσμητικό after shave africa 100ml

Το ΑΧΕ Africa after shave με κλασικό άρωμα από ένα εξωτικό μείγμα από ζεστά Αφρικανικά μπαχαρικά και αρώματα, είναι σχεδιασμένο να προστατεύει μετά το ξύρισμα. 

Τιμή 4,82 €

Green αναψυκτικό βυσσιναδα χωρίς ζάχαρη με stevia 4x330ml

Η Green βυσσινάδα 4x330ml είναι το τέλειο αναψυκτικό για να απολαύσετε τις στιγμές χαλάρωσης σας. Με τη φρουτώδη γεύση της βύσσινου και τη δροσερή αίσθηση που προσφέρει, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Αποκτήστε τώρα την Green βυσσινάδα 4x330ml και αφεθείτε στη γεύση της!
Τιμή 2,08 €

Milk time γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο πλήρες 410gr

Το Milk Time γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο πλήρες 410gr είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις του γάλακτος. Με την υψηλή ποιότητα και την απόλυτη φρεσκάδα του, το Milk Time θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε το σκέτο ή προσθέστε το σε καφέ ή τσάι για έναν ακόμα πιο νόστιμο συνδυασμό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Milk Time και να απολαύσετε τη γεύση και τη θρεπτική αξία του!
Τιμή 1,34 €

Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 175gr

Ελαφριές σοκολατένιες μπαλίτσες με τραγανή γέμιση από βύνη και γάλα. Αποτελούν ιδανικό σνακ, τέλειο κέρασμα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως υλικό σε τούρτες & κέικ.

Τιμή 4,21 €