• Νέο
  • Royal αγγουράκια τουρσί ψιλά 190gr
  • Royal αγγουράκια τουρσί ψιλά 190gr
  • Royal αγγουράκια τουρσί ψιλά 190gr
  • Royal αγγουράκια τουρσί ψιλά 190gr

Royal αγγουράκια τουρσί ψιλά 190gr

50944
5201194005153
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PRINGLES 165gr BACON

Η νέα γεύση PRINGLES 165gr BACON θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση της! Απολαύστε την τέλεια συνδυαστική γεύση του μπέικον με την τραγανή υφή των PRINGLES και αφήστε τον εαυτό σας να ανακαλύψει ένα νέο εθιστικό σνακ. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία των PRINGLES BACON!
Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml

Το Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας με την ποιότητα της Garnier. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα, ενώ το άρωμά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Garnier ultra suave σαμπουάν τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 3,54 €

Crispy king ρυζογκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα και στέβια 70gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα και στέβια 70gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και υγείας. Απολαύστε την τραγανή γεύση του ρυζιού με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, χωρίς να ανησυχείτε για την πρόσληψη ζάχαρης, χάρη στη χρήση στέβιας. Αποκτήστε τώρα τις Crispy king ρυζογκοφρέτες και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δόση!
Τιμή 1,39 €