• NESTLE FIBER BARS FITNESS Χ. ΖΑΧΑΡΗ 20gr.
  • NESTLE FIBER BARS FITNESS Χ. ΖΑΧΑΡΗ 20gr.

NESTLE FIBER BARS FITNESS Χ. ΖΑΧΑΡΗ 20gr. - (ΜΕΛΙ) (4τεμ)

50450
5900020044129
2,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml PROTECT CARE

Αποκτήστε το NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml PROTECT CARE για ένα απαλό και λείο ξύρισμα που προστατεύει το δέρμα σας. Η ειδική του φόρμουλα ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα σας, ενώ παρέχει προστασία κατά του ερεθισμού και των κοκκινίλων. Απολαύστε μια απόλυτα άνετη εμπειρία ξυρίσματος με το NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ PROTECT CARE.
Τιμή 2,73 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ 370ml - (GC-41)

Το διαφανές ποτήρι χυμού 370ml είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή αναζωογόνησης. Με το μοντέρνο του design και την ευκολία στη χρήση, θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα σας. Απολαύστε τον χυμό σας με στυλ και κομψότητα, δίνοντας μια νότα φρεσκάδας και χαράς σε κάθε πρωινό ξύπνημα ή απογευματινή ανάπαυση. Αγοράστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνειν!
Τιμή 4,07 €

Tesori αρωμα 100ml hammam

Το Tesori αρωμα 100ml hammam είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του hammam. Με την αρωματική του σύνθεση, θα αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το Tesori να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας.
Τιμή 4,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Sky fire μπρικέτα άνθρακα 10kg

Η Sky Fire μπρικέτα άνθρακα 10kg είναι η ιδανική επιλογή για το μπάρμπεκιου σας! Απολαύστε τη γεύση του φαγητού σας ψημένου σε αυτήν την ποιοτική μπρικέτα άνθρακα, που θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή της. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Sky Fire μπρικέτα άνθρακα 10kg και να αναβιώσετε τις αισθήσεις του καλοκαιριού στο μπαλκόνι ή την αυλή σας!
Τιμή 19,01 €

Tulip fragola καραμέλες 1kg

Οι καραμέλες Tulip Fragola είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φράουλας. Αυτές οι καραμέλες συνδυάζουν την απολαυστική γεύση της φράουλας με τη γλυκύτητα των καραμελών, δημιουργώντας ένα νόστιμο γλυκό που μπορεί να απολαυστεί σαν σνακ ή ως γλυκό μετά το φαγητό.

Τιμή 5,86 €

Aroxol για κατσαρίδες & μυρμήγκια spray 2x300ml

Υγρό εντομοκτόνο σε σπρέι από την Aroxol, για έρποντα έντομα όπως μυρμήγκια και κατσαρίδες. Τα σταγονίδια που απελευθερώνονται κατά τον ψεκασμό, περιέχουν δραστικά συστατικά, που καταπολεμούν αμέσως τα βαδιστικά έντομα και με διάρκεια δράσης μέχρι και 4 εβδομάδες.

Τιμή 7,37 €