• NUTRINO LAB ΠΟΥΡΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ 200gr.
  • NUTRINO LAB ΠΟΥΡΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ 200gr.

NUTRINO LAB ΠΟΥΡΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ 200gr. - (BERRY BLOSSOM MIX)

49700
8606019652968
1,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καπακι pet για kraft κουτι σουπας 26oz 25τεμ

Μοναδικό και πρακτικό καπάκι pet για kraft κουτί σούπας 26oz, ιδανικό για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαπημένων σας σούπας. Με μια συσκευασία 25 τεμαχίων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την έλλειψη καπακιών. Απολαύστε τη σούπα σας χωρίς ανησυχίες με αυτό το πρακτικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου!
Τιμή 2,56 €

ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ (100τεμ.)

Ανακαλύψτε την απόλυτη πρακτικότητα με τα κουτάλια πλαστικά διαφανή επαναχρησιμοποιούμενα! Με μια συσκευασία 100 τεμαχίων, αυτά τα κουτάλια είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Είναι ανθεκτικά, εύκολα στη χρήση και μπορείτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε φορές χωρίς να χάσουν τη λάμψη τους. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα σε κάθε γεύμα σας!
Τιμή 1,69 €

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ 450gr. - (ΒΑΖΟ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΙΝΙ 450gr. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ακόμα και σκέτο. Μείνετε συντροφιά με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία σκόρδο 60gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 60 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,76 €

Lux-plast σακουλα γραφειου wc 20τεμ 48x50cm

Η Lux-plast σακούλα γραφείου wc 20τεμ 48x50cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γραφείο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Lux-Plast, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι σακούλες αυτές θα κρατήσουν τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ανεπιθύμητη ανακύκλωση να σας ενοχλεί πλέον, αγοράστε τώρα τις Lux-plast σακούλες γραφείου wc και απολαύστε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο εργασίας.
Τιμή 0,27 €