• Lenor μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt
  • Lenor μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt
  • Lenor μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt
  • Lenor μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLenor

Lenor μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt

Ανανεωτικό και αρωματικό, το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων summer breeze 200μεζ 5lt θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και καλοκαιρινή αύρα. Απολαύστε τη μαλακότητα και την αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε πλύση με το Lenor, το απόλυτο αξεσουάρ για το ντύσιμό σας.
23525
8001841924571
27,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης
Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Αποφύγετε επαφή με τα μάτια.
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.
Μαλακτικά ρούχων σε υγρή μορφή μπορεί να αυξήσουν το εύφλεκτο των ρούχων.
Αν χρησιμοποιείτε περισσότερη από την προτεινόμενη δόση η ιδιότητα αυτή μπορεί να αυξηθεί.
Μη χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν:
- Σε παιδικές πυτζάμες και νυχτικά ή σε ρούχα ανθεκτικά στη φωτιά γιατί μπορεί να μειωθεί η ανθεκτικότητά τους στη φωτιά.
- Σε ρούχα από χνουδάτα υφάσματα (όπως φλις, βελούδο, σενίλ (είδος βελούδου), και ύφασμα πετσετέ).
Περιέχει Tetrahydrolinalool(3,7-διμεθυλοκταν-3-όλη), Hexyl Salicylate(Σαλικυλικό έξυλο), Hexyl cinnamal(α-εξυλοκινναμαλδεΰδη).
Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210-77.93.777.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα - Τηλέφωνο καταναλωτών: 800 11 23002

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ

Το LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ είναι ένα από τα πιο αρωματικά προϊόντα στην αγορά. Η μοναδική μυρωδιά της λεβάντας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ηρεμία. Αφήστε τα ρούχα σας να αναδείξουν τον πραγματικό εσάς με το LENOR 1380ml 60μεζ. ΜΩΒ ΛΕΒΑΝΤΑ.
Τιμή 4,82 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων βανίλια & μιμόζα 38μεζ 798ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων βανίλια & μιμόζα 38μεζ 798ml θα σας κάνει να νιώσετε την απαλότητα στα ρούχα σας και την αίσθηση ενός αναζωογονημένου ρούχου κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα της βανίλιας και της μιμόζας να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και εντυπωσιασμένοι. Αποκτήστε το Lenor σήμερα και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες πλύσης!
Τιμή 4,01 €

Endless μαλακτικό aroma boost pure joy 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt pure joy της εταιρίας είναι η τέλεια επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα κάνετε απαλά και μυρωδάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία στα υφάσματα, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,77 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml της εταιρίας Lenor θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία άνεσης και φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,43 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τέλειο σιδέρωμα 77μεζ 1,7lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τέλειο σιδέρωμα 77μεζ 1,7lt της εταιρίας Soupline θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και να είναι απαλά στην αφή. Με την ειδική του σύνθεση, το Soupline θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σιδερώματος, ενώ ταυτόχρονα θα προστατεύσει τα ρούχα σας από τη φθορά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα απίθανα αποτελέσματα!
Τιμή 4,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Johnson's σαμπουάν κλασικό 300ml

Το Johnson's® Baby Shampoo Χαμομήλι με υποαλλεργική σύνθεση απαλή για τα μάτια καθαρίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού και την αφήνει ενυδατωμένη και με υγιή όψη. Χωρίς χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις, θειικά άλατα, αλκοόλη και σαπούνι. Η σύνθεση Οχι πια Δάκρυα® είναι το ίδιο απαλή για τα μάτια όπως το καθαρό νερό, προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές στο μπάνιο.

Ελεγμένο από παιδίατρους και δερματολόγους.

Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 1,92 €

Ajax WC expert spray υγρό καθαριστικό και απολυμαντικό επιφανειών 500ml

Το Ajax WC expert καθαρίζει τη λεκάνη μέσα, έξω και ανάποδα. Καθαρίζει σε βάθος κάτω από το χείλος της λεκάνης, αφαιρεί τα άλατα και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Απολυμαίνει σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων σέβοντας τις επιφάνειες.

Τιμή 4,02 €

Pizza color κουτιά συσκευασίας 30x30x4cm 100τεμ

Τα Pizza color κουτιά συσκευασίας 30x30x4cm 100τεμ της εταιρίας Pizza Color είναι ο ιδανικός τρόπος για να προστατεύσετε τις αγαπημένες σας πίτσες και να τις παρουσιάσετε με στυλ. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα κουτιά θα κάνουν τις παραδόσεις των προϊόντων σας ακόμα πιο εντυπωσιακές. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και το στυλ που προσφέρουν τα Pizza color κουτιά συσκευασίας!
Τιμή 23,20 €

Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 330ml

100% φυσικός χυμός με γεύση πορτοκάλι. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Τιμή 1,17 €

WASH & GO SHAMPOO 400ml -ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Ανακαλύψτε τη φυσική αίσθηση του χαμομηλιού με το WASH & GO SHAMPOO 400ml. Η απαλή φόρμουλα καθαρίζει απαλά τα μαλλιά σας, ενώ το άρωμα του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και ανανεωμένα με το WASH & GO SHAMPOO 400ml - ΧΑΜΟΜΗΛΙ.
Τιμή 3,05 €