• Νέο
  • Les Deux Faisans πόλπα τομάτα 4,05kg
  • Les Deux Faisans πόλπα τομάτα 4,05kg
  • Les Deux Faisans πόλπα τομάτα 4,05kg
  • Les Deux Faisans πόλπα τομάτα 4,05kg

Les Deux Faisans πόλπα τομάτα 4,05kg

50930
8007193000024
10,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml

Ζήστε την εξωτική εμπειρία του Endless υγρού πιάτων εξωτικού νησιού 500ml. Αφήστε τα αισθήματα της φρεσκάδας και της καθαριότητας να σας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι ονειρεμένο σε ένα εξωτικό νησί. Η μοναδική σύνθεση του Endless υγρού πιάτων θα κάνει το πλύσιμο των πιάτων σας μια ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 0,95 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 0,95 €

Αλμωπία αγγουράκι τουρσί από το χωριό 690gr

Το αγγουράκι τουρσί Αλμωπίας 690gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη μοναδική του γεύση και την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκού και ξινού, αυτό το τουρσί θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε το σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της Αλμωπίας στο πιάτο σας!
Τιμή 3,32 €

Nuvoletta μαλακτικό muschio bianco 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Muschio Bianco

Τιμή 2,85 €

Heinz σως mayoketchup top down 425gr

Η νέα μας πρωτοποριακή σάλτσα, HEINZ MAYOKETCHUP 415ml, συνδυάζει τη γεύση της κέτσαπ με την απαλή υφή της μαγιονέζας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την σε σάντουιτς, burgers, hot dogs και οποιαδήποτε άλλη συνταγή θέλετε να αναβαθμίσετε με τον πιο νόστιμο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 4,34 €