• ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ AIRFRYER (100τεμ.) - (24x4.5cm) | MrPanda.gr
  • ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ AIRFRYER (100τεμ.) - (24x4.5cm) | MrPanda.gr

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ AIRFRYER (100τεμ.) - (24x4.5cm)

Αναζητήστε το τέλειο αντικολλητικό χαρτί για το airfryer σας! Αυτό το προϊόν διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας δεν θα κολλήσουν στο καλάθι του airfryer, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο στον καθαρισμό. Με μέγεθος 24x4.5cm και ποσότητα 100 τεμάχια, αυτό το αντικολλητικό χαρτί είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε λάτρη του μαγειρέματος με το airfryer. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε μαγειρική εμπειρία!
41401
5204558466454
3,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑΣ PC ΔΙΑΦΑΝΟ 360ml (GC-07)(6.5X14.5cm)

Ανανεώστε την εμπειρία σας στο ποτό με το Ποτήρι Μπύρας PC Διαφανούς 360ml! Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το ποτήρι θα αναδείξει τη γεύση και το άρωμα της μπύρας σας. Με διαφανές υλικό που επιτρέπει την οπτική απόλαυση του περιεχομένου, αυτό το ποτήρι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στιλ!
Τιμή 3,29 €

MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ PURE FRESH SPEARMINT 30GR

Αγοράστε τώρα τις αναζωογονητικές Mentos Τζίχλες Pure Fresh Spearmint 30gr και απολαύστε μια μοναδική γεύση δροσιάς που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια φρέσκια αναπνοή και να ανανεώσετε το πνεύμα σας με την απίστευτη γεύση των Mentos Pure Fresh Spearmint!
Τιμή 0,88 €

ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ

Το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την άριστη λειτουργικότητά του, το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ για μια άνετη και εύκολη εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,17 €

Uniglass 22503 econ βαζο γυαλινο με καπακι 350ml

Ένα μοναδικό γυάλινο βάζο με καπάκι 350ml που θα δώσει λάμψη και στυλ στον χώρο σας. Ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων ή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Uniglass 22503 econ βαζο γυαλινο και ξεχωρίστε!
Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Hell καφές double espresso 250ml

Η Hell energy coffee double espresso 250ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν ένα δυνατό χτύπημα γεύσης και ενέργειας. Με την εκρηκτική του γεύση και την υψηλή περιεκτικότητα καφεΐνης, το Hell energy coffee double espresso 250ml θα σας δώσει την απαραίτητη ανανέωση και δύναμη που χρειάζεστε για την καθημερινότητά σας. Απολαύστε το παγωμένο ή σκέτο, και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,02 €

Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 1kg

Οι μίξεις ξηρών καρπών είναι συνδυασμοί διάφορων ειδών ξηρών καρπών, όπως αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, καρύδια, καστανά και άλλα. Η αναφορά "Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 1kg" αναφέρεται σε μια συσκευασία μείγματος ξηρών καρπών βάρους 1 κιλογραμμαρίου από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 5,59 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων λεβάντα 70μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Soft με άρωμα λεβάντα. διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας τη μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα.

Διαρκεί για 78 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Βάρος: 3.9kg

Τιμή 7,17 €

Swiffer kit με έτοιμη σκούπα, 8 πανάκια & 3 υγρά πανάκια

Πλέον υπάρχει η λύση σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος πατωμάτων με ένα μόνο εργαλείο. Το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer Sweeper περιλαμβάνει 8 στεγνά πανάκια που μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3x περισσότερη βρωμιά, σκόνη και τρίχες από τις παραδοσιακές σκούπες.

Τιμή 15,09 €