• Νέο
  • ΔΟΧΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΤΑΠΕΡ) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 3Χ1100ML
  • ΔΟΧΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΤΑΠΕΡ) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 3Χ1100ML

ΔΟΧΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΤΑΠΕΡ) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 3Χ1100ML

50925
5206492005935
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Old spice deo spray 150ml restart

Η απίστευτη φρεσκάδα του Old Spice deo spray 150ml restart θα σας κατακλύσει με τη μοναδική του μυρωδιά. Αφήστε το άρωμα να σας ανανεώσει και να σας δώσει αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 3,72 €

Καπακι πομπε 100τεμ flat για χαρτινο 14-16oz 90mm

Το καπάκι πομπέ 100 τεμ flat για χαρτίνο 14-16oz 90mm είναι ιδανικό για την κάλυψη των ποτηριών σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία χρήσης του και την απόλυτη προστασία που προσφέρει στα ποτά σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τα ποτά σας!
Τιμή 1,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Κανονική τιμή 5,13 € Τιμή 4,34 €
  • -0,79 €
  • -0,79 €

Fanta αναψυκτικό λεμονάδα 1,5lt

Υπέροχη φρουτένια γεύση με φυσικά αρώματα και 7% χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό. Αεριούχος Λεμονίτα με υπέροχη φρουτένια γεύση.

Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 1,94 €

Iris λαστιχάκια σπιράλ 1τεμ

Τα Iris λαστιχάκια σπιράλ 1τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε γραφείο και σπίτι. Με την ανθεκτική τους κατασκευή και το μοντέρνο design, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τα Iris λαστιχάκια σπιράλ τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!
Τιμή 0,19 €

Καγιά βανίλια κασετίνα 30τεμ

Η βανιλίνη σε σκόνη είναι έτοιμη για χρήση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής ως αντικατάστατο της φυσικής βανίλιας. Μπορεί να προστεθεί σε συνταγές για κέικ, μπισκότα, τάρτες, γλυκές ζύμες, τσουρέκια, σιρόπια, μαρμελάδες, κρέμες.

Τιμή 2,49 €

Elvive σαμπουάν θρέψης coconut oil 400ml

Σαμπουάν με εκλεκτό έλαιο καρύδας για εντατική ενυδάτωση και μεταξένια λάμψη. Τα Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά είναι συχνά τραχιά, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Χρειάζονται θρέψη που να μην τα βαραίνει, αλλά να τα αφήνει λαμπερά και όμορφα.

Τιμή 3,97 €