• Νέο
  • ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΓΑΣ 3300 ΜΠΕΖ
  • ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΓΑΣ 3300 ΜΠΕΖ

ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΓΑΣ 3300 ΜΠΕΖ

50900
5203963033008
2,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

RAID ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1+1 (120 ΝΥΧΤΕΣ)

Αφήστε πίσω σας τις ενοχλητικές μύγες και απολαύστε έναν ύπνο χωρίς ενοχλήσεις με το RAID ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1 1 (120 ΝΥΧΤΕΣ). Η απόλυτη λύση για να απομακρύνετε τα κουνούπια από τον χώρο σας και να απολαύσετε μια ατελείωτη νύχτα ξεκούραστου ύπνου. Μην αφήνετε τίποτα να σας ενοχλεί, επιλέξτε RAID και απολαύστε την αίσθηση της ελευθερίας.
Τιμή 6,05 €

Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι

Η Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, το Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο ζωής!
Τιμή 1,64 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ανανεωτική φρουτώδης γεύση φράουλας με δροσιστική πινελιά πάγου. Το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει.
Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο γεύση. Με φρέσκο πορτοκάλι και πλούσια βρώμη, αυτά τα μπισκότα προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αφήστε τα Παπαδοπούλου μπισκότα να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.
Τιμή 2,16 €

Ajax άσπρος σίφουνας υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με φρεσκάδα λεμονιού 1lt

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με διπλάσιο αμμονιαζόλ, το Ajax άσπρος σίφουνας με άρωμα λεμόνι, προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα σαν τον ήλιο.

Τιμή 1,84 €

Arion food πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr

Η πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr της Arion food είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα διάσταση στις μαγειρικές σας εμπειρίες!
Τιμή 0,76 €

Τσατσάκης παξιμάδια σίκαλης 400gr

Διπλοφουρνιστά με ολικής άλεσης άλευρα και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Απολαύστε τα με όλα σας τα γεύματα ή θρυμματισμένα στις σαλάτες και τις σούπες ή συνδυάστε τα ιδανικά σαν ένα ελαφρύ βραδινό με τυριά ή λαχανικά…

Τιμή 2,39 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού