• LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 40μεζ. - (840ml) (CHERRY BLOSSOM) (BALANCE)
  • LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 40μεζ. - (840ml) (CHERRY BLOSSOM) (BALANCE)

LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 40μεζ. - (840ml) (CHERRY BLOSSOM) (BALANCE)

41819
8700216316927
4,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sani υποσενδονο maxi plus 90x60 15τεμ χωρις αρωμα

Η Sani υποσένδονο maxi plus 90x60 15τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να νιώθετε φρεσκάδα και ασφάλεια όλη μέρα. Με την απορροφητικότητά του και την άνεσή του, σας προσφέρει την προστασία που χρειάζεστε κάθε στιγμή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης κάθε μέρα!
Τιμή 4,51 €

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι eva5701

Η Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι eva5701 είναι το τέλειο δώρο για να δώσετε μια φρέσκια πινελιά στον χώρο σας. Με το ρεαλιστικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το γλαστράκι θα προσθέσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Vahine χρώματα ζαχαροπλαστικής 3x6ml

Ζωηρά και λαμπερά χρώματα ζαχαροπλαστικής που θα φέρουν τη φαντασία σας στη ζωή! Με τα Vahine χρώματα ζαχαροπλαστικής 3x6ml, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές γεύσεις και σχέδια που θα εντυπωσιάσουν. Ανακαλύψτε την ποικιλία των χρωμάτων και αφήστε τη φαντασία σας να οδηγήσει τη δημιουργικότητά σας!
Τιμή 3,33 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, θα αφήσει τις επιφάνειες λείες και λαμπερές. Αποκτήστε το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που καθαρίζετε τον χώρο σας!
Τιμή 1,90 €

Pummaro χυμός τομάτας κλασικός 1kg

100% Ελληνικές ντομάτες για υπέροχο άρωμα και γεύση στο φαγητό.

Δοκιμάστε σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και σε υπέροχες σάλτσες, σιγοβράζοντας σε χαμηλή φωτιά με τα μυρωδικά της αρεσκείας σας.

Τιμή 1,60 €