• Νέο
  • ΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 4ΤΕΜ ΜΙΚΡΟ (940CC,20cX13cm)
  • ΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 4ΤΕΜ ΜΙΚΡΟ (940CC,20cX13cm)

ΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 4ΤΕΜ ΜΙΚΡΟ (940CC,20cX13cm)

50895
5204159706041
1,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12

Η ιδανική λύση για την ψύξη του υπολογιστή σας είναι εδώ! Το ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 θα σας παρέχει την απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση. Μην αφήνετε τον υπολογιστή σας να υπερθερμαίνεται, επενδύστε στο ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 και απολαύστε την απρόσκοπτη λειτουργία του!
Τιμή 1,45 €

VARNA MINI WAFERS PEANUT AND ORANGE 260GR

Τα Varna Mini Wafers Peanut and Orange 260gr θα σας μαγέψουν με τον απίθανο συνδυασμό γεύσεων φυστικιού και πορτοκαλιού. Ένα λαχταριστό επιδόρπιο που θα σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που ξεχωρίζουν.
Τιμή 1,73 €

ΦΛΩΡΙΝΑΣ 330ml - (ΡΟΖ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ)

Η Φλώρινα 330ml σας υπόσχεται μια αναζωογονητική εμπειρία γεύσης με το ροζ γκρέιπφρουτ που περιέχει. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση του ροζ γκρέιπφρουτ σε κάθε γουλιά και αφεθείτε στην απόλαυση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Φλώρινα 330ml και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με ένα γλυκό και δροσερό απόλαυσης.
Τιμή 0,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Παυλίδης μπάρα υγείας με μπισκότο & φράουλα 46gr

Η μπάρα υγείας Παυλίδης με μπισκότο και φράουλα, σε βάρος 46γρ, είναι μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ που συνδυάζει τη γεύση του μπισκότου και τη φρεσκάδα της φράουλας. Αυτή η μπάρα παρέχει ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να σας υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,19 €

Economy πιάτα μιας χρήσεως 15cm 20τεμ

Τα Economy πιάτα μιας χρήσης 15cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με την απλή τους σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή τους, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διακόσμηση του τραπεζιού σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την άνεση του να μην χρειάζεται να πλένετε πιάτα μετά από κάθε εκδήλωση, καθώς τα Economy πιάτα είναι μιας χρήσης. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,37 €

Θράκη παραδοσιακές παπαρδέλες λαχανικών 500gr

Ταλιατέλες της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Ένας από τους δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών, έρχεται σε μεγάλες, επίπεδες ταινίες και είναι ιστορικά από τις περιφέρειες Marche και Emilia-Romagna της Ιταλίας. Συνήθως σερβίρονται με χοιρινό ή βοδινό κρέας, καθώς και σάλτσα ragu alla bolognese. Με τραχύ και πορώδες φύλλο, ταιριάζουν εξίσου σε ελαφριές σάλτσες με λαχανικά ή με ντομάτα και μυρωδικά, αλλά και σε πιο πληθωρικά πιάτα. Συνδάστε τις άφοβα είτε με μια ανάλαφρη σάλτσα με γαρίδες και κολοκυθανθούς είτε με μια πλούσια και μεστή μπολονέζ.

Τιμή 2,14 €

Roshen bim bom γεμιστές με φρούτα 200gr

​Οι καραμέλες BIM BOM της εταιρίας Roshen, είναι σκληρές καραμέλες με διαφανές χρώμα, σε μορφή λείας μπάλας και στο εσωτερικό τους έχουν μια υγρή γέμιση φρούτων και μούρων και γεύσεις από αχλάδι, ανανά, φράουλα και tutti-frutti.

Τιμή 1,38 €