• ΦΛΩΡΙΝΑΣ 330ml - (ΡΟΖ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ)
  • ΦΛΩΡΙΝΑΣ 330ml - (ΡΟΖ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ)

ΦΛΩΡΙΝΑΣ 330ml - (ΡΟΖ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ)

Η Φλώρινα 330ml σας υπόσχεται μια αναζωογονητική εμπειρία γεύσης με το ροζ γκρέιπφρουτ που περιέχει. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση του ροζ γκρέιπφρουτ σε κάθε γουλιά και αφεθείτε στην απόλαυση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Φλώρινα 330ml και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με ένα γλυκό και δροσερό απόλαυσης.
38716
5205241031058
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει ταλκ και υγρή φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το αρωματικό αφρόλουτρο Vidal να σας χαλαρώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού με το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml.

Τιμή 1,71 €

Όλυμπος ταχίνι με πορτοκάλι 300gr

Το ταχίνι της εταιρείας Όλυμπος προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 3,58 €

Κύκλωψ καλάθι για μανταλάκια

Ένα καλάθι για μανταλάκια από την εταιρεία Κύκλωψ είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό αξεσουάρ που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να μεταφέρετε και να διατηρείτε τα μανταλάκια σας τακτοποιημένα. Τα μανταλάκια είναι μικρά και εύκολα χάνονται, οπότε ένα καλάθι για μανταλάκια σας βοηθά να τα κρατάτε οργανωμένα.

Τιμή 1,21 €

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €