• Νέο
  • COLGATE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ MAX WHITE 500ml - (PURPLE REVEAL)
  • COLGATE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ MAX WHITE 500ml - (PURPLE REVEAL)

COLGATE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ MAX WHITE 500ml - (PURPLE REVEAL)

50869
8718951592223
4,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ORAL-B 3D WHITE 75ml - (ARCTIC FRESH) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η ORAL-B 3D WHITE 75ml - (ARCTIC FRESH) είναι η ιδανική οδοντόκρεμα που θα σας χαρίσει λευκότητα και φρεσκάδα στο χαμόγελό σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί τις πιο ανθεκτικές πλάκες και δίνει λάμψη στα δόντια σας. Απολαύστε τη δροσερή γεύση του ARCTIC FRESH και αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι. Αγοράστε τώρα την ORAL-B 3D WHITE 75ml - (ARCTIC FRESH) και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας των δοντιών σας.
Τιμή 2,01 €

ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ANTIBACTERIAL 20wipes

Αυτό το μαντηλάκι antibacterial 20 wipes είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την υγιεινή σας σε υψηλά επίπεδα. Με την αντιβακτηριακή του δράση, προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας από τα βακτήρια και τις μικροβιακές μόλυνσεις. Είναι ιδανικό για το σπίτι, το αυτοκίνητο, το γραφείο ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεστε γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα. Μην αφήνετε τις βακτήριες να σας επηρεάσουν - επιλέξτε τα μαντηλάκια antibacterial 20 wipes σήμε?
Τιμή 0,81 €

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ 450gr. - (ΒΑΖΟ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΙΝΙ 450gr. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ακόμα και σκέτο. Μείνετε συντροφιά με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα natural extracts με λεμόνι 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα 75ml με φυσικό λεμόνι είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο και φρέσκο αναπνοή. Η μοναδική φόρμουλα της Colgate συνδυάζει αποτελεσματική προστασία κατά της τερηδόνας και της πλάκας με τη φρεσκάδα του φυσικού λεμονιού. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε καθαρή και υγιή διακόσμηση κάθε μέρα!
Τιμή 1,69 €

Iris λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 8mm x6m

Το Iris λάστιχο ραπτικής είναι ένα λεπτό λάστιχο που χρησιμοποιείται στη ραπτική για τη δημιουργία ελαστικών ραφών. Το συγκεκριμένο λάστιχο είναι πλακές μορφής, λευκού χρώματος και διαστάσεων 8mm x 6m. Είναι κατάλληλο για διάφορες ραπτικές εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα, καλλυντικά, διακοσμητικά και άλλα χειροτεχνικά έργα.
Τιμή 1,16 €

Condito σάλτσα καραμελωμένα κρεμμύδια 2,3kg

Η Condito σάλτσα καραμελωμένα κρεμμύδια 2,3kg είναι το τέλειο συστατικό για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση των καραμελωμένων κρεμμυδιών και την απαλή υφή της σάλτσας, θα δημιουργήσετε μια εκπληκτική γευστική εμπειρία που θα κάνει τους φίλους και την οικογένειά σας να θέλουν περισσότερο. Αποκτήστε την Condito σάλτσα καραμελωμένα κρεμμύδια τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 16,25 €