• ORAL-B 3D WHITE 75ml - (ARCTIC FRESH) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)
  • ORAL-B 3D WHITE 75ml - (ARCTIC FRESH) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

ORAL-B 3D WHITE 75ml - (ARCTIC FRESH) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η ORAL-B 3D WHITE 75ml - (ARCTIC FRESH) είναι η ιδανική οδοντόκρεμα που θα σας χαρίσει λευκότητα και φρεσκάδα στο χαμόγελό σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί τις πιο ανθεκτικές πλάκες και δίνει λάμψη στα δόντια σας. Απολαύστε τη δροσερή γεύση του ARCTIC FRESH και αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι. Αγοράστε τώρα την ORAL-B 3D WHITE 75ml - (ARCTIC FRESH) και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας των δοντιών σας.
40423
8001090673800
2,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φακελος με λαστιχο 25x35 διαφορα χρωματα

Ο φάκελος με λάστιχο 25x35 σε διάφορα χρώματα είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με την εταιρία μας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την λειτουργικότητα που προσφέρουμε!
Τιμή 0,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss mousse αφρός μαλλιών curl control 250ml

Το Syoss Curl Control Mousse παρέχει μακράς διάρκειας τέλεια σχηματισμένες μπούκλες. Η φόρμουλα anti-frizz φροντίζει τα μαλλιά για 100% ευλυγισία και απαλό διαχωρισμό μπούκλας. Επιπλέον, βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα του στεγνωτηρίου. Η φόρμουλα είναι εύκολο να καθαριστεί και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,49 €

Tns ποτήρι γυάλινο νερού 450ml

Tο Tns ποτήρι γυάλινο νερού 450ml είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με το μοντέρνο και λιτό σχεδιασμό του, θα σας κάνει να νιώθετε σαν βασιλιάς κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η άριστη ποιότητα του γυαλιού του προσφέρει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που το κρατάτε στα χέρια σας. Αποκτήστε το Tns ποτήρι γυάλινο νερού 450ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπ
Τιμή 0,76 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm της εταιρίας Fest είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, το ταψί Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και εύκολο καθαρισμό. Η ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου του προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το Fest magic ταψί σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της μαγειρικής!
Τιμή 7,60 €
Safety's αλουμινόχαρτο 10m x 29cm Safety's αλουμινόχαρτο 10m x 29cm
Περιορισμένη προσφορά!

Safety's αλουμινόχαρτο 10m x 29cm

Το Safety's αλουμινόχαρτο 10m x 29cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε μαγείρεμα στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 0,79 €
  • -0,26 €
  • -0,26 €