• ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ 450gr. - (ΒΑΖΟ)  - 1
  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ 450gr. - (ΒΑΖΟ)  - 1

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ 450gr. - (ΒΑΖΟ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΙΝΙ 450gr. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ακόμα και σκέτο. Μείνετε συντροφιά με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
37870
5201049211302
4,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΜΑΥΡΟ 350ml - (GC-33)

Ανανεωτικό και μοντέρνο, το ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΜΑΥΡΟ 350ml - (GC-33) είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ποτά με στυλ. Η μοναδική μαύρη απόχρωση του δίνει ένα μοντέρνο αίσθημα, ενώ η χωρητικότητα των 350ml είναι ιδανική για κοκτέιλς και αναψυκτικά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πότηρι!
Τιμή 3,78 €

NIVEA AFTER SHAVE LOTION 100ml SILVER PROTECT

Η Nivea After Shave Lotion 100ml Silver Protect είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Η μοναδική της σύνθεση προσφέρει αντισηπτική προστασία και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα.
Τιμή 5,79 €

Ποτηρι freddo 300ml no 504 50τεμ μαυρο luxplast

Το ποτήρι freddo 300ml no 504 50τεμ μαύρο luxplast είναι η ιδανική επιλογή για τις δροσερές σας απολαύσεις. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει μοντέρνο design που θα εντυπωσιάσει κάθε χρήστη. Με χωρητικότητα 300ml, είναι ιδανικό για καφέ, ροφήματα και κοκτέιλ. Απολαύστε την κομψότητα και την ποιότητα του προϊόντος και κάντε την κάθε στιγμή σας ξεχωριστή.
Τιμή 1,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Βίκος cola με στέβια 6x330ml

Αεριούχο ποτό COLA χωρίς αλκοόλη με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Xωρίς Θερμίδες. Χωρίς Ζάχαρη. Με Γλυκαντικά.

Η Βίκος Cola είναι η μόνη με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια.

Τιμή 2,19 €

Σκούπα στενή ίσια

Σκούπα καθαρισμού η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 0,79 €

Fit me up μπάρα πρωτείνης αλατισμένη καραμέλα 60gr

 Μπάρα με 38% πρωτεΐνη. Καταναλώνεται και ως snack on the go. Η πλούσια γεύση αλατισμένης καραμέλας σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη σοκολάτα, ικανοποιεί τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.

Τιμή 1,37 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη μωβ 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,29 €

Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε σας γεύμα. Με την πλούσια γεύση του τυριού και την απαλή υφή της, θα κάνει κάθε δυνατή γεύση ακόμη πιο νόστιμη. Απολαύστε την με τα nachos, τα τσιπς ή ακόμη και σαν dressing σε σαλάτες. Αγοράστε τώρα την Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,27 €