• Νέο
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ

50921
5202630157993
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΟΤΗΡΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ (6τεμ.) (255ml)(03-950-3797)

Το TNS ποτήρι γυαλίνο νερού διαφανό είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με χωρητικότητα 255ml και πανέμορφο διαφανές σχεδιασμό, αυτά τα 6 ποτήρια θα φωτίσουν το τραπέζι σας και θα προσθέσουν μια διακριτική κομψότητα στην σερβιρισμένη σας νερό. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και ιδανικά για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 3,72 €

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate color 3x38τεμ

Οι Skip κάψουλες 38τεμ trio 802gr, color είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα και απαλότητα στα ρούχα σας. Η εύκολη χρήση τους και η μακρά διάρκειά τους τις καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με κάθε πλύσιμο.
Τιμή 33,00 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Αλατι επιτραπεζιο μεριδα stick 1gr 600τεμ

Ανανεώστε το γεύμα σας με το Αλατι επιτραπεζιο μεριδα stick 1gr 600τεμ. Η τέλεια ποσότητα αλατιού για κάθε γεύμα, σε πρακτική συσκευασία που το κάνει εύκολο να το έχετε πάντα μαζί σας. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία μας. Αγοράστε τώρα και απογειώστε τα γεύματά σας!
Τιμή 4,61 €

Sterk κουτι αποθηκ, ορθογ, με ροδες 38lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης με ρόδες 38lt της εταιρίας Sterk είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τακτοποίηση του χώρου σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και τις ανθεκτικές ρόδες του, θα σας διευκολύνει στη μετακίνηση και αποθήκευση των αντικειμένων σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο οργανωμένη και εύκολη!
Τιμή 13,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol κρεμοσάπουνο γκρέιπφρουτ 250ml

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dettol, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,75 €

Macao φρυγανιά τριμμένη 500gr

Η φρυγανιά τριμμένη της εταιρείας Macao σε συσκευασία 500γρ είναι ένα είδος τροφής που παράγεται από φρυγανιές, δηλαδή από το ψωμί που έχει καβαληθεί και έπειτα έχει ψηθεί και στεγνώσει. Οι φρυγανιές αυτές σπάζονται και τριμμένες δημιουργούν μικρά κομμάτια που μοιάζουν με κομμάτια ψωμιού.

Τιμή 1,85 €

Klinex υγρό καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων με ενεργό χλώριο spray 750ml

Η Χλωρίνη® KLINEX καθαριστικό Spray Πολλαπλών Χρήσεων με ενεργό χλώριο, διαθέτει μοναδική σύνθεση που καθαρίζει και απολυμαίνει. Είναι δραστική στους δύσκολους λεκέδες, στα λίπη και στη μούχλα και προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο του ψεκασμού αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερα και υγιεινά καθαρές. Κατάλληλο για χρήση σε όλο το σπίτι.

Τιμή 2,79 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων 45x50cm 25lt 40τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Alufix, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 40 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 45cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 0,79 €

Spark χλώριο chloroenergy με άρωμα φρεσκάδας 4lt

Το Spark χλώριο chloroenergy με άρωμα φρεσκάδας 4lt της εταιρίας Spark είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Η ισχυρή σύνθεσή του αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολύ καιρό, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις μικρόβια. Με το Spark chloroenergy, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,50 €