• Χαρτοπετσετα φακελος πολυτελειας μαυρη 40cm 125τεμ
  • Χαρτοπετσετα φακελος πολυτελειας μαυρη 40cm 125τεμ

Χαρτοπετσετα φακελος πολυτελειας μαυρη 40cm 125τεμ

Η μαύρη πολυτελείας χαρτοπετσέτα φακέλος 40cm 125τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε εκδήλωση. Με την υψηλή ποιότητα και το κομψό design της, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει ένα άγγιγμα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και κάντε την επόμενη εκδήλωσή σας αξέχαστη!
30190
520411400748
4,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΘΕΡΜΟΣ 500ml - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-3955)

Η ΘΕΡΜΟΣ 500ml της Tns είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την καθημερινή ζωή σας. Με την χωρητικότητα των 500ml μπορείτε να διατηρήσετε τα ροφήματά σας ζεστά για πολλές ώρες. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Αποκτήστε τώρα το ΘΕΡΜΟΣ 500ml της Tns και απολαύστε τα ροφήματά σας ζεστά όλη μέρα!
Τιμή 9,19 €

Vanish υγρο oxi action 1lt pink

Vanish υγρό oxi action 1lt ροζ χρώματος είναι η ιδανική λύση για την απομάκρυνση των λεκέδων από τα ρούχα σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Vanish δρα άμεσα και αποτελεσματικά, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το Vanish υγρό oxi action 1lt ροζ χρώματος τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 4,07 €

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΜΑΥΡΗ - (30x20x1cm)

Η πλάκα κοπής PROPLAST είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τις διαστάσεις 30x20x1cm και το μαύρο χρώμα της, προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Coca cola αναψυκτικό original 8x330ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής Coca Cola με το αυθεντικό αναψυκτικό σε συσκευασία 8x330ml. Αναζωογονητική γεύση που θα σας ταξιδέψει και θα σας δροσίσει σε κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε την Coca Cola, την αγαπημένη σας αναψυκτική, και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με ένα παγωμένο ποτήρι!
Τιμή 6,82 €

Pagotomania κώνος χωνάκι παγωτού 24τεμ

Η Pagotomania κώνος χωνάκι παγωτού 24τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις του παγωτού! Με την μοναδική του γεύση και την απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε σε έναν παράδεισο παγωτού. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το Pagotomania κώνο χωνάκι παγωτού 24τεμ!
Τιμή 2,39 €

Παπαγεωργίου υποβρύχιο μαστίχα 420gr

Το υποβρύχιο με γεύση μαστίχα της Παπαγεωργίου, σε συσκευασία των 420γρ, είναι μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει τη φρεσκάδα του υποβρύχιου με την ξεχωριστή γεύση της μαστίχας. Η εταιρεία Παπαγεωργίου, με την εμπειρία της στον χώρο των νοστιμιών, προσφέρει ένα προϊόν που αποτελεί ιδανική απόλαυση για τους λάτρεις της μαστίχας.

Τιμή 3,06 €

Knorr σάλτσα asia γλυκόξινη 175ml

Η γλυκόξινη σάλτσα Knorr asia 175ml θα σας ταξιδέψει στην Ασία με την αυθεντική της γεύση. Με ένα μοναδικό μείγμα γλυκών και ξινών γεύσεων, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια εξωτική νότα στα πιάτα σας. Απολαύστε την με ρύζι, κοτόπουλο ή ψάρι για μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιλέγετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των αρωμάτων της Ασίας με την σάλτσα γλυκόξινη Knorr asia 175ml!
Τιμή 5,13 €