• AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ (2x2τεμ) - (ΑΝΤΙPLAQUE) (ΜΕΤΡΙΑ)
  • AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ (2x2τεμ) - (ΑΝΤΙPLAQUE) (ΜΕΤΡΙΑ)

AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ (2x2τεμ) - (ΑΝΤΙPLAQUE) (ΜΕΤΡΙΑ)

50715
8720181534423
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

POWER PRO DELUXE ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ)

Η POWER PRO DELUXE ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. με γεύση αλατισμένη καραμέλα είναι η ιδανική επιλογή για να απολαμβάνετε ένα υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις. Απολαύστε τη γεύση της αλατισμένης καραμέλας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με την POWER PRO DELUXE ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ 80gr. - (ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ)!
Τιμή 1,98 €
Ξυλινο πιρουνακι διαινα 9cm 100τεμ 01-540 Ξυλινο πιρουνακι διαινα 9cm 100τεμ 01-540
Περιορισμένη προσφορά!

Ξυλινο πιρουνακι διαινα 9cm 100τεμ 01-540

Το Ξυλινο πιρουνακι διαινα 9cm 100τεμ 01-540 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας κουζίνα. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το πιρούνι θα φωτίσει το τραπέζι σας και θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο απολαυστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο στιλάτα και πρακτικά πιρούνια στην αγορά!
Κανονική τιμή 0,50 € Τιμή 0,47 €
  • -0,03 €
  • -0,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία φασόλια κόκκινα green house 380gr

Φασόλια της εταιρίας Ομοσπονδία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, ενώ περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

Τιμή 1,17 €

Every Day σερβιετάκια extra dry normal 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,69 €

Soflan υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα classic 15μεζ 900ml

Το Soflan υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα classic 15μεζ 900ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα που απομακρύνει τους λεκέδες και δίνει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας, το Soflan θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται και να μοιάζουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φροντίδα για τα ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα σας.
Τιμή 3,06 €

Ιον κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 2,5kg

Η Ιον κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 2,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της γλυκιάς απόλαυσης. Με την υψηλή ποιότητα της Ιον και την απαλή υφή της κουβερτούρας, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό προϊόν. Απογειώστε τις γλυκές δημιουργίες σας με την Ιον κουβερτούρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αγοράστε τώρα και απολαύστε κάθε μπουκιά!
Τιμή 31,41 €

Oscar τρούφα σοκολάτας γάλακτος 100gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Oscar, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,54 €