• Soflan υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα classic 15μεζ 900ml Soflan - 1
  • Soflan υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα classic 15μεζ 900ml Soflan - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSoflan

Soflan υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα classic 15μεζ 900ml

Το Soflan υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα classic 15μεζ 900ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα που απομακρύνει τους λεκέδες και δίνει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας, το Soflan θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται και να μοιάζουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φροντίδα για τα ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα σας.
17653
8718951219328
3,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων total colour 3+1 55μεζ 2,475lt

Το Dixan υγρό πλυντηρίου 55μεζ, 2,75lt total 3 1 χρωματιστά είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.
Τιμή 8,24 €

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων λωτός του μπαλί 72μεζ 3,24lt

Το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων λωτός του μπαλί 72μεζ 3,24lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σας και να τα κάνετε λαμπερά και καθαρά. Με την προηγμένη του φόρμουλα, το Neomat εξασφαλίζει αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες και κάνει το πλύσιμο μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε το Neomat τώρα και απολαύστε ρούχα που αναδεικνύουν το στυλ και την κομψότητά σας!
Τιμή 8,99 €

Soft υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 16μεζ 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 16 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 1,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή και γεμάτη γεύση της φράουλας να συνδυάζεται με το τραγανό γκοφρέτα, δημιουργεί μια απόλαυση που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τώρα την Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,19 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €

Κούλα αλεύρι 3kg

Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου.

Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Τιμή 3,54 €

Knorr σάλτσα έτοιμη με μέλι & μουστάρδα 400gr

Η έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr της Knorr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την μοναδική συνταγή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακαταμάχητα. Απολαύστε την μοναδική γεύση του μελιού και της μουστάρδας σε κάθε μπουκιά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας!
Τιμή 2,79 €