• Ξυλινο πιρουνακι διαινα 9cm 100τεμ 01-540  - 1
  • Ξυλινο πιρουνακι διαινα 9cm 100τεμ 01-540  - 1

Ξυλινο πιρουνακι διαινα 9cm 100τεμ 01-540

Το Ξυλινο πιρουνακι διαινα 9cm 100τεμ 01-540 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας κουζίνα. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το πιρούνι θα φωτίσει το τραπέζι σας και θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο απολαυστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο στιλάτα και πρακτικά πιρούνια στην αγορά!
22634
5202758015403
0,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΑΣΚΕΣ Ν95 FFP2 NR 25TEM

Οι ΜΑΣΚΕΣ Ν95 FFP2 NR 25TEM είναι η ιδανική επιλογή για προστασία από επικίνδυνες σωματίδια στον αέρα. Με την πιστοποίηση FFP2, προσφέρουν υψηλή προστασία και άνεση χρήσης. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την ασφάλεια και την προστασία σας. Αποκτήστε τις ΜΑΣΚΕΣ Ν95 FFP2 NR 25TEM τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς σε κάθε περιβάλλον.
Τιμή 7,23 €

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml menta & βαμβοο

Το Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml menta & βαμβοο είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν φρεσκάδα και αίσθηση καθαριότητας. Η μοναδική σύνθεσή του με μέντα και βαμβού σας χαρίζει μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το Papoutsanis natura κρεμ/νο να σας περιποιηθεί και να ανανεώσει την επιδερμίδα σας, ενώ το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε μέρα!
Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 7,26 €

Milka μπισκότα γεμιστά με πορτοκάλι 147gr

Η Milka είναι μάρκα σοκολάτας που ξεκίνησε από την Ελβετία το 1901 και κατέκτησε τον κόσμο. Παράγει επίσης μπισκότα και μπισκότα με επικάλυψη σοκολάτας. Η επωνυμία της προέρχεται από τα συνθετικά των δύο βασικών συστατικών της προϊόντος: «MILch (γάλα) και KAkao (κακάο ή σοκολάτα). Τα προιόντα "milka" είναι γνωστά για την ποιότητα και την ποικιλία, Το σύμβολο της μάρκας είναι μια μοβ αγελάδα με κουδούνι στο λαιμό της και τα παιδιά, κυρίως, ξετρελαίνονται με τα προιόντα.

Τιμή 1,41 €

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml INVISIBLE HIM

Το NOXZEMA BODY SPRAY 150ml INVISIBLE HIM είναι το ιδανικό προϊόν για τους άνδρες που θέλουν να διατηρήσουν ένα αόρατο και φρέσκο άρωμα όλη μέρα. Η ειδική του φόρμουλα εξασφαλίζει μακράς διαρκείας προστασία ενάντια στην κακοσμία και τον ιδρώτα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της αυτοπεποίθησης.
Τιμή 2,56 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 3,22 €