• SAFCOL ΤΟΝΟΣ (2x160gr.) - (ΣΕ ΝΕΡΟ)
  • SAFCOL ΤΟΝΟΣ (2x160gr.) - (ΣΕ ΝΕΡΟ)

SAFCOL ΤΟΝΟΣ (2x160gr.) - (ΣΕ ΝΕΡΟ)

SAFCOL. Αυτός ο τόνος σε νερό είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό γεύμα. Με φρέσκο, ποιοτικό τόνο και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για νόστιμο και θρεπτικό φαγητό. Αγοράστε τώρα το SAFCOL ΤΟΝΟΣ και απολαύστε τη γεύση και τα οφέλη του!
40440
9310768109725
4,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PANASONIC ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ ΚΟΥΜΠΙ CR-2032 (6τεμ.)

Αποκτήστε την απόλυτη δύναμη με τις PANASONIC μπαταρίες λιθίου CR-2032! Με αξιοπιστία και αντοχή που δεν συγκρίνεται, αυτές οι μπαταρίες θα εξασφαλίσουν τη λειτουργία των αγαπημένων σας συσκευών για πολλές ώρες. Μην αφήσετε την ενέργεια να σας εγκαταλείψει - επιλέξτε PANASONIC για την απόλυτη εμπιστοσύνη στην τεχνολογία!
Τιμή 3,71 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE ROASTERS (DOUBLE WALL) (16oz) - (25τεμ.)

Το Ποτήρι Χαρτίνο Coffee Roasters (Double Wall) είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις του καφέ! Με διπλό τοίχωμα για να διατηρεί τη θερμοκρασία του καφέ σας για περισσότερη ώρα, αυτό το ποτήρι θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης. Με χωρητικότητα 16oz, είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα σε συσκευασία 25 τεμαχίων και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,76 €

Normal clinic οδοντόβουρτσα daily care professional 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα NORMALCLINIC DAILY CARE PROFESSIONAL είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας προσωπική υγιεινή. Με ειδικά σχεδιασμένες τρίχες που φροντίζουν τα δόντια σας με αποτελεσματικότητα και απαλότητα, θα αισθάνεστε την διαφορά αμέσως. Προσφέρει εξαιρετική καθαριότητα και προστασία για τα δόντια και τα ούλα σας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη φρεσκάδα της αναπνοής σας. Μην αφήνετε την υγιεινή του στόματος σας σε δεύτερη μοίρα. Επενδύστε στ

Τιμή 0,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Ο μπαξές τοματοπολτός 28-30% 140gr

Παραδοσιακός πελτές της εταιρείας Ο Μπαξές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 0,78 €

Λητή ροξ 140gr

Παραδοσιακό χειροποίητο ροξ από την εταιρεία Λητή. Γευτείτε τη γλυκιά νοσταλγία των παραδοσιακών σιροπιαστών!

Τιμή 0,80 €