• Tns πλαστικος αποφλοιωτης pratic sc-242 Tns - 1
  • Tns πλαστικος αποφλοιωτης pratic sc-242 Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πλαστικος αποφλοιωτης pratic sc-242

Ο πλαστικός αποφλοιωτής Tns pratic sc-242 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε κουζίνα. Με την υψηλή του ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αποφλοιώνετε τα πλαστικά σας εύκολα και γρήγορα. Αποχαιρετήστε τον κόπο του χειροκίνητου αποφλοιωτή και αποκτήστε τον Tns pratic sc-242 για άμεσα αποτελέσματα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
35256
5204558369519
1,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pepsi max αναψυκτικο 6x330ml lime

Αναζωογονητικό αναψυκτικό Pepsi Max με γεύση lime, σε πρακτική συσκευασία 6x330ml. Απολαύστε το δροσιστικό αυτό ποτό και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας συλλογή Pepsi Max και απολαύστε την αγαπημένη σας γεύση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Απλά αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση του Pepsi Max lime!
Τιμή 3,94 €

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΜΗΛΟΞΥΔΟ 340ml (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)

Το μηλόξυδο 340ml (6 βαθμούς) είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανεπανάληπτη ποιότητα και γεύση της εταιρίας μας, αυτό το μηλόξυδο θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα και συνταγή σας. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το μηλόξυδο μας! Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση και την ποιότητα!
Τιμή 0,87 €

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B)

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε κήπο και αυλή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, το πιστόλι νερού TNS θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τον κήπο σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στην περιποίηση του κήπου σας!
Τιμή 2,87 €

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ)

Το ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα των ξύλινων και ευαίσθητων επιφανειών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας το πάτωμά σας λαμπερό και καθαρό. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθαριότητα του σπιτιού σας!
Τιμή 4,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Superhero μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ Α4 40 φύλλα

Ζωγράφισε τις πιο μοναδικές και φανταστικές εικόνες με το Superhero μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ Α4 40 φύλλων! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε απίθανα έργα τέχνης που θα σας κάνουν να νιώθετε σαν πραγματικός ήρωας! Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη δύναμη της δημιουργικότητας σας!
Τιμή 1,21 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 400ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 1,71 €

Ο μπαξές χυμός τομάτας ελαφρά συμπυκνωμένος 500gr

Χυμός τομάτας της εταιρίας Ο Μπαξές, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Χρησιμοποιείται ως συστατικό στην παρασκευή μαγειρευτών φαγητών, δίνοντάς τους κόκκινο χρώμα ενώ παράλληλα τα νοστιμίζει.

Τιμή 0,84 €

ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας 10m

Ένα ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας μήκους 10 μέτρων. Ιδανικό για τη διακόσμηση και την φωτισμό της λαμπάδας σας κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, του Πάσχα ή άλλων εορτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για τη διακόσμηση δωματίων ή εξωτερικών χώρων.
Τιμή 1,82 €