• GILLETTE 4 ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ BLUE PLUS ΚΙΝΗΤΟ (SLALOM)
  • GILLETTE 4 ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ BLUE PLUS ΚΙΝΗΤΟ (SLALOM)

GILLETTE 4 ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ BLUE PLUS ΚΙΝΗΤΟ (SLALOM)

50647
7702018094714
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ROSHEN ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 200gr. - (ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ)

Ζελε καραμέλες με φρούτα ROSHEN 200gr. Απολαύστε μια γλυκιά απόλαυση γεμάτη φρουτώδη γεύση με τις καραμέλες ζελέ ROSHEN. Μια απόλυτα αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε την γεύση των φρούτων σε κάθε δάγκωμα. Αποκτήστε τώρα τις ROSHEN καραμέλες ζελέ και ανακαλύψτε τον κόσμο της γλυκιάς ηδονής!
Τιμή 1,19 €

Uniglass 65225 καραφα olympus 0,25 lt

Η Uniglass 65225 καραφα olympus 0,25 lt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 1,24 €

Κορυφαία προϊόντα

7 Days mini bake rolls με μπάρμπεκιου 150gr

Τα 7 days mini bake rolls με μπάρμπεκιου 150gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του μπάρμπεκιου και το τραγανό τους τραγανότητα, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,85 €

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr,

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr από την εταιρία Το Μάννα είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του λαδιού και την τραγανή υφή του παξιμαδιού, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,85 €

Wettex πανάκια No1 3τεμ

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo1 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 1,60 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 1kg

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 8,27 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120gr

Τα Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120γρ είναι ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που συνδυάζει τη γευστική εμπειρία των κριτσινιών με τα οφέλη της ολικής αλέσεως. Κάθε κρίκος προσφέρει την τραγανή υφή και τον υπέροχο γευστικό χαρακτήρα του κριτσινιού, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τα θρεπτικά οφέλη των ολικών δημητριακών.

Τιμή 1,61 €