• 7 days mini bake rolls με μπάρμπεκιου 150gr 7 Days - 1
  • 7 days mini bake rolls με μπάρμπεκιου 150gr 7 Days - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα της7 Days

7 days mini bake rolls με μπάρμπεκιου 150gr

Τα 7 days mini bake rolls με μπάρμπεκιου 150gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του μπάρμπεκιου και το τραγανό τους τραγανότητα, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
15595
5201360655823
1,85 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elite crackers μεσογειακά με χαρούπι 105gr

Οι Elite crackers μεσογειακά με χαρούπι 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα λαχταριστό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του χαρουπιού και την τραγανή υφή τους, θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με τυρί και κρασί για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε τα τώρα και αφήστε τα να σας κατακτήσουν με τη γεύση τους!
Τιμή 1,92 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με φυστικοβούτυρο 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με βανίλια 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς. 

Τιμή 1,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Veet αποτριχωτική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες 100ml

Αφήστε πίσω σας τους έντονους ερεθισμούς και την τριχοφυΐα. Τώρα μπορείτε να αποφύγετε τα εξογκώματα και τα πρηξίματα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με την Αποτριχωτική Κρέμα Veet® για Ξηρό Δέρμα. Απλώς απλώστε την μεταξένια ενυδατική μας σύνθεση στο δέρμα σας, περιμένετε 5 λεπτά και αφαιρέστε την κρέμα και την τριχοφυΐα με την σπάτουλα Perfect Touch. Το αποτέλεσμα θα είναι μεταξένια απαλά πόδια που διαρκεί μέχρι και δύο φορές περισσότερο από το ξύρισμα. Περιεχόμενα Συσκευασίας Σωληνάριο 100ml 1 σπάτουλα "Perfect Touch"

Τιμή 2,24 €

Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ

Το Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την απόλυτη απορροφητικότητα, θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε Proson και απολαύστε την πραγματική ποιότητα!
Τιμή 3,21 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με λάιμ & καρύδα 250ml

Γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F, πολυσακχαρίτες και φυσικό εκχύλισμα καρύδας. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,69 €

Macao μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Macao, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα.

Τιμή 0,75 €

Alufix economy διαφανής μεμβράνη 30m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 0,95 €