• Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου ολικής άλεσης σε φέτες 500gr
  • Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου ολικής άλεσης σε φέτες 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαπαδοπούλου

Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου ολικής άλεσης σε φέτες 500gr

Το Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου ολικής άλεσης σε φέτες 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη νοστιμιά του. Με την απαλή του γεύση και την τραγανή υφή, θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και δώστε μια ξεχωριστή νότα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το Παπαδοπούλου ψωμί τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που προσφέρει!
29215
5201004066848
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κατσέλης ψωμί του τοστ σταρένιο 720gr

Με σεβασμό στη παράδοση, με αφοσίωση στη ποιότητα και πάνω από όλα με αγάπη, η Κατσέλης ζυμώνει και διανέμει καθημερινά το αγαπημένο σας ψωμί για τοστ. Νόστιμο και αφράτο από την πρώτη μέχρι την τελευταία φέτα.

Τιμή 1,41 €

Κατσέλης ψωμί του τοστ ολικής άλεσης 720gr

Το τοστ ολικής άλεσης Κατσέλης 720gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό! Με φρέσκο ψωμί ολικής άλεσης που έχει φρεσκάδα και γεύση που ξεχωρίζει, είναι η τέλεια επιλογή για νόστιμα τοστ και σάντουιτς. Απολαύστε το κάθε πρωί και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση!
Τιμή 2,12 €

Παπαδοπουλου τοστ club sandwich 950gr, ολικης αλεσησ

Το Papadopoulos Toast Club Sandwich 950gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα της ολικής άλεσης που χρησιμοποιείται, αυτό το club sandwich θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Μην αφήνετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε!
Τιμή 3,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Palmolive αφρόλουτρο naturals άγρια ορχιδέα 650ml

Απογειώστε την καθημερινή σας περιποίηση με το Palmolive αφρόλουτρο naturals άγρια ορχιδέα 650ml. Αφεθείτε στον αισθησιακό άρωμα της άγριας ορχιδέας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η μαλακή και αφρώδης σύνθεσή του θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 2,71 €

Knorr σάλτσα ζυμαρικών καρμπονάρα 44gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 2,19 €

Tramontina μαχαίρι λείο ξύλινο dynamic Νο5 2τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο μαγείρεμα με το μαχαίρι Tramontina Dynamic Νο5 από την εταιρία Κύκλωψ. Η λεία λαβή ξύλινης υφής προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση, ενώ η ασύγκριτη ποιότητα της λεπίδας διασφαλίζει ακρίβεια και απόλυτη απόδοση. Με το Tramontina Dynamic Νο5, η κουζίνα σας θα γίνει ο αγαπημένος σας χώρος δημιουργίας γεύσεων και εμπειριών. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις καθημερινές σας μαγειρικές δραστηριότητες!
Τιμή 3,24 €

Pedigree πατέ σκυλοτροφή με κοτόπουλο & μοσχάρι 300gr

Η Pedigree πατέ σκυλοτροφή με μοσχάρι και κοτόπουλο 300gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή του αγαπημένου σας τετράποδου φίλου. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και μια μοναδική συνταγή που προάγει την υγεία και την ευεξία του σκύλου σας, το Pedigree πατέ θα τον κάνει να λατρέψει κάθε μπουκιά. Αγοράστε το τώρα και προσφέρετε στον τετράποδο φίλο σας μια νόστιμη εμπειρία γεύσης και ισορροπημένης διατροφής. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε το

Τιμή 2,13 €