• ELITE KRITSI-SNACK ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ 125GR
  • ELITE KRITSI-SNACK ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ 125GR

ELITE KRITSI-SNACK ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ 125GR

50633
5201485009297
1,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ inox (Φ9x11,4Υcm) - (3049)

Το ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ inox (Φ9x11,4Υcm) - (3049) είναι ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το κουβαδάκι θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία χρήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διαφοροποιήσει από τους υπόλοιπους.
Τιμή 4,65 €

Sani υποσενδονο maxi plus 90x60 15τεμ χωρις αρωμα

Η Sani υποσένδονο maxi plus 90x60 15τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να νιώθετε φρεσκάδα και ασφάλεια όλη μέρα. Με την απορροφητικότητά του και την άνεσή του, σας προσφέρει την προστασία που χρειάζεστε κάθε στιγμή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης κάθε μέρα!
Τιμή 4,51 €

Tns παγουρι 410ml thermos printing xl-1

Το Tns παγουρι 410ml thermos printing xl-1 είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των εκδρομών και των ταξιδιών. Με την ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Tns, αυτό το παγουρι θα σας συνοδεύσει παντού, διατηρώντας το νερό σας δροσερό για πολλές ώρες. Η μεγάλη χωρητικότητα των 410ml εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς νερό, ενώ το μοναδικό σχέδιο με το θερμοτυπωμένο λογότυπο XL-1 θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το Tns παγουρι 410ml thermos printing xl-1 τώρα κα
Τιμή 7,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Tulip καραμέλες τσάρλεστον με τριαντάφυλλο 400gr

Οι καραμέλες Tulip τσάρλεστον με τριαντάφυλλο είναι γλυκά που περιέχουν το αρωματικό άνθος τριαντάφυλλου στη γεύση τους. Ο τριαντάφυλλος είναι γνωστός για το χαρακτηριστικό του λουλουδένιο άρωμα και τη γλυκιά γεύση του. Συνήθως, χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, στην παρασκευή αρωματικών προϊόντων, και σε διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες.

Τιμή 2,80 €

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα princess 10τεμ

Τα αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα princess της Figo είναι ο απόλυτος τρόπος για να δώσετε μια μαγική νότα στην εμφάνισή σας. Με 10 διαφορετικά σχέδια πριγκίπισσας, αυτά τα επιθέματα θα σας κάνουν να νιώθετε σαν πραγματική πριγκίπισσα κάθε μέρα. Εφαρμόζονται εύκολα και είναι αδιάβροχα, κρατώντας το στυλ και τη λάμψη σας αναλλοίωτα. Αποκτήστε τα τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 1,45 €

Divella κανελόνια 250gr

Κανελόνια Νο.84 της εταιρίας Divella, κατάλληλα για να φτιάξετε ιδιαίτερα πιάτα.​Ετοιμάστε ένα μείγμα κρέατος, λαχανικών ή τυριού για να γεμίσετε τα κανελόνια σας. Συνιστώμενος χρόνος μαγειρέματος 8 λεπτά.

Τιμή 1,24 €

Le petit marseillais σαμπουάν μέλι Προβηγκίας & καριτέ 300ml

Το σαμπουάν Le Petit Marseillais® ΘΡΕΨΗ μαλακώνει και αναδομεί ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Βιολογικό Μέλι Προβηγκίας: Εμβληματικό συστατικό που συλλέγεται στη νότια Γαλλία, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες.

Βιολογικό καριτέ: Βούτυρο που προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου καριτέ, αναγνωρισμένο για τις ενυδατικές του ιδιότητες.

96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

92% βιοδιασπώμενα συστατικά.

Χωρίς Σιλικόνη.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,95 €

Factis γόμα δίχρωμη ροζ-μπλε & λευκή 2τεμ

Factis. Αυτή η σειρά γόμες είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε χρήστη που χρειάζεται αξιόπιστες και αποτελεσματικές γόμες. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι γόμες θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τα λάθη σας με ευκολία και ακρίβεια. Αγοράστε τώρα τις Factis γόμες και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σχεδιασμό και τη γραφή!
Τιμή 1,06 €