• Divella κανελόνια 250gr Divella - 1
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 2
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 3
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 4
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 5
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 6
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 1
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 2
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 3
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 4
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 5
  • Divella κανελόνια 250gr Divella - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDivella

Divella κανελόνια 250gr

Κανελόνια Νο.84 της εταιρίας Divella, κατάλληλα για να φτιάξετε ιδιαίτερα πιάτα.​Ετοιμάστε ένα μείγμα κρέατος, λαχανικών ή τυριού για να γεμίσετε τα κανελόνια σας. Συνιστώμενος χρόνος μαγειρέματος 8 λεπτά.

5907
8005121040845
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά
Σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΑΡΙΟΥ, νερό.
Πιθανό να περιέχει ίχνη ΑΥΓΟΥ και ΣΟΓΙΑΣ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε χώρο δροσερό και χωρίς υγρασία.
Οδηγίες Χρήσης
Δεν χρειάζονται προβράσιμο.
Έτοιμα για γέμισμα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg

Οι Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία! Με την αξιοπιστία και την αντοχή τους, θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και τη δουλειά σας πιο αποτελεσματική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg και να βελτιώσετε τις εργασίες σας άμεσα!
Τιμή 7,58 €
Misko μακαρόνια για παστίτσιο No2 500gr Misko - 1 Misko μακαρόνια για παστίτσιο No2 500gr Misko - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Misko μακαρόνια για παστίτσιο No2 500gr

Είναι χονδρά µακαρόνια µε τρύπα στο εσωτερικό τους. Χρησιµοποιούνται κυρίως για το παραδοσιακό παστίτσιο. Υπάρχουν και πιο µοντέρνες συνταγές, όπως σε τάρτα, µε σάλτσα αντί για σπαγγέτι, ακόµη και σαν σαλάτα.

Τιμή 1,16 €

Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 1kg

Το Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 1kg είναι η τέλεια επιλογή για το επόμενο σας γεύμα! Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα σπαγγέτια που έχετε δοκιμάσει. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 2,16 €

Barilla fusilli ολικής άλεσης 500gr

Απολαύστε την απόλυτη γεύση και θρεπτική αξία με τα Barilla fusilli ολικής άλεσης 500gr της εταιρίας Barilla. Μια εξαιρετική επιλογή για υγιεινές γεύσεις που θα σας κερδίσουν με την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε το σε διάφορες συνταγές και απογειώστε το γευστικό σας ταξίδι με την ποιότητα και το υπέροχο άρωμα των προϊόντων Barilla.
Τιμή 2,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση μούρο 2x100gr

Η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας, είναι η στιγμή που απολαμβάνετε ένα επιδόρπιο ΓΙΩΤΗΣ! Το Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο είναι μία γρήγορη και γευστική λύση για επιδόρπιο ή ένα ελαφρύ, δροσερό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Προσθέτοντας κομμάτια από φρέσκα φρούτα, δίνετε επιπλέον φρουτένια γεύση, μετατρέποντας το φρουί ζελέ σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο.

Τιμή 1,97 €

Γιώτης σιρόπι praline dream 320gr

Τα ΣΙΡΟΠΙΑ ΓΙΩΤΗΣ είναι μία νέα γενιά σιροπιών με κύριο χαρακτηριστικό τους τη φυσική γεύση και το άρωμα. Η ΓΙΩΤΗΣ εμπλουτίζει τη σειρά σιροπιών με το νέο σιρόπι Praline Dream ΓΙΩΤΗΣ (Πραλίνα Κακάο με Μπισκότο) το οποίο είναι παχύρευστο και περιέχει κομματάκια μπισκότου. Ιδανικό για γαρνίρισμα σε παγωτό, λουκουμάδες, αλλά και για γέμιση σε κρέπες, βάφλες, γλυκά.

Τιμή 3,60 €

Ζαναέ πατζάρια σε φέτες 700gr

Οι φρέσκες φέτες Ζαναέ πατζάρια 700gr της εταιρίας Ζαναέ θα σας μαγέψουν με τη φρεσκάδα και τη γεύση τους. Απολαύστε την υγιεινή επιλογή αυτού του υπέροχου λαχταριστού λαχανικού στο καθημερινό σας γεύμα και απογειώστε τη διατροφή σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκλεκτό προϊόν και να απολαύσετε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 4,14 €

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο & βερίκοκο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι, μήλο, ροδάκινο & βερίκοκο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 0,45 €

Libresse σερβιέτες long ultra thin 8τεμ

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Τιμή 1,16 €