• Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 1
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 2
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 3
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 4
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 5
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 6
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 1
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 2
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 3
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 4
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 5
  • Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr Εύρηκα - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΕύρηκα

Εύρηκα bright καθαριστικό λεκέδων 4x60gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας Ευρηκα ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δε συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

Προφυλάξεις: Μακριά από παιδιά.

6885
5201137011517
2,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
Ξεχωρίστε τα ρούχα ανάλογα με το χρώμα τους. Μερικά υφάσματα ξεθωριάζουν ακόμα και σε κρύο νερό. Βεβαιωθείτε για την αντοχή των χρωμάτων πλένοντας πρώτα μια άκρη σε κρυφό σημείο του ρούχου. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες πλυσίματος στις ετικέτες των ρούχων. Είναι κατάλληλο για χρωματιστά και λευκά υφάσματα, βαμβακερά, συνθετικά, λινά κλπ.
Στο πλυντήριο: Για το καθημερινό σας πλύσιμο και για ρούχα ελαφρά λερωμένα, βάλτε το απορρυπαντικό σας (απλό, συμπυκνωμένο ή υγρό) όπως συνήθως και προσθέστε μια δόση Εύρηκα bright (60g) στη θήκη της κύριας πλύσης. Για ρούχα πολύ λερωμένα προσθέστε ακόμα μισή δόση (30g). Για ρούχα λιγότερο λερωμένα προσθέστε τη μισή δόση. Πρόπλυση: Βάλτε μια δόση Εύρηκα bright (60g) μαζί με το απορρυπαντικό στη θήκη πρόπλυσης του πλυντηρίου σας.
Στο χέρι/Μούλιασμα: Βάλτε μια δόση (60g) Εύρηκα bright μαζί με το απορρυπαντικό σας σε 10 λίτρα νερό και διαλύστε καλά. Αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν μέχρι και 1 ώρα περίπου, στη συνέχεια πλύνετε και ξεβγάλετε καλά. Για πολύ λερωμένα ρούχα αφήστε να μουλιάσουν όλο το βράδυ.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Περιέχει: Sodium Percarbonate. Περιέχει αμυλάση, λιπάση, πρωτεάση. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και το δέρμα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Μην αναπνέετε την σκόνη. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας. Διατηρείται μακριά από καύσιμα υλικά.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Δερματικά εγκαύματα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 1kg

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 8,27 €

Delux λευκαντικό ενισχυτικό πλυντηρίου ρούχων 300gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 0,99 €

Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ

Η Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ είναι η ιδανική λύση για όλους τους λάτρεις της μόδας που θέλουν να διατηρήσουν τα ρούχα τους φρέσκα και λαμπερά. Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις ανοιχτές και ξεθωριασμένες αποχρώσεις και να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα απλό βήμα. Μην αφήσετε το χρόνο να καταστρέψει τα αγαπημένα σας ρούχα - επενδύστε στη Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ σήμερα και απολαύστε ξανά τη φρεσκάδα και το λά
Τιμή 10,41 €

Εύρηκα senso υγρό καθαριστικό λεκέδων 1lt

Το Εύρηκα Senso υγρό καθαριστικό λεκέδων 1lt είναι η ιδανική λύση για την αφαίρεση ακόμα και των πιο ανθεκτικϋν λεκέδων. Με την ισχυρή του φόρμουλα, εξασφαλίζει άμεσα και αποτελεσματικά αποτελέσματα, χωρίς να καταστρέφει τα υφάσματα. Αποκτήστε το τώρα και αποχαιρετήστε τους λεκέδες μια για πάντα!
Τιμή 2,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρη με κορδόνι 52x75cm 10τεμ

Οι Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρες με κορδόνι 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την απόρριψη των απορριμμάτων σας με άνεση και ασφάλεια. Με ανθεκτικό υλικό και πρακτικό κορδόνι, θα λύσουν κάθε πρόβλημα απόρριψης στον καθημερινό σας χώρο. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,16 €

Pellito ξηροί καρποί μιξ 140gr

Πρόκειται για ένα πακέτο ξηρών καρπών με μίγμα διαφόρων ειδών ξηρών καρπών, συνήθως όπως αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, καστανούς και άλλα. Το πακέτο περιέχει 140 γραμμάρια από αυτό το μίγμα ξηρών καρπών.

Τιμή 2,53 €

Jacobs καφές φίλτρου 500gr (-1€)

Κορυφαίας ποιότητας καφές φίλτρου με αξεπέραστο άρωμα. Το ιδανικό καβούρδισμα και η προσεκτική επιλογή των κόκκων Arabica προσφέρουν ένα μοναδικό χαρμάνι.

Τιμή 8,51 €