• ΗΛΙΕΛΑΙΟ 2LT ΚΟΚΟ
  • ΗΛΙΕΛΑΙΟ 2LT ΚΟΚΟ

ΗΛΙΕΛΑΙΟ 2LT ΚΟΚΟ

48764
5205657000020
4,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda σπογγος μεταλλικος spirale ινοχ 2+1 δωρο

Η Vileda σπογγός με μεταλλική σπείρα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας! Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Vileda, αυτός ο σπογγός εξασφαλίζει άψογη απορρόφηση και αποτελεσματικό καθάρισμα. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,05 €

TNS ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΕΤΣΕΤΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (160x200cm) - (TNS-160)

Ανανεωτικό, αδιάβροχο σεντόνι πετσέτα από την Tns! Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει αυτό το προϊόν, διαστάσεων 160x200 εκατοστών. Ιδανικό για κάθε κρεβάτι και κάθε χώρο, το TNS σεντόνι πετσέτα αδιάβροχο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον ύπνο σας χωρίς ανησυχίες!
Τιμή 10,10 €

Stopper πορτας 2τεμ πεταλουδα

Η πεταλούδα Stopper πόρτας 2 τεμαχίων είναι ο απόλυτος φρουρός του σπιτιού σας. Με το μοναδικό του design και την αξιοπιστία της εταιρίας, το Stopper πόρτας προστατεύει το σπίτι σας από αδικαιολόγητες εισβολές. Μην αφήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας σε δεύτερη μοίρα, επενδύστε στο Stopper πόρτας και απολαύστε την ησυχία και την ασφάλεια που σας προσφέρει.
Τιμή 0,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Simba πατέ σκυλοτροφή κοτόπουλο & συκώτι 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για ενήλικους σκύλους από την Simba

Mε κοτόπουλο και συκώτι

Για όλες τις ράτσες ενήλικων σκύλων

Ενσωματωμένο με μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες και αρωματισμένο με φυσικά αρώματα

Yψηλή περιεκτικότητα σε ευγενείς πρωτεΐνες και καλή ενσωμάτωση βιταμινών

Τιμή 0,68 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mora & muschio 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mora & Muschio, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με ένα μοναδικό άρωμα φρούτων του δάσους και μόσχου. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης medium

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι κουρκουμά σε σακούλα 200gr

Ανανεωτική γεύση από την Ελλάδα στο σπίτι σας! Το Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι και κουρκουμά σε σακούλα 200gr θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με το αυθεντικό ελληνικό προϊόν από την Mamma Greca.
Τιμή 1,34 €

Nuvoletta υγρό πλυντηρίου ρούχων marsiglia orchidea di loto 3lt

Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Nuvoletta με σαπούνι Μασσαλίας και άρωμα Ορχιδέας. Έχει προσεγμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το σαπούνι Μασσαλίας για απαλό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι. Κατάλληλο για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα.

Τιμή 3,59 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού