• Endless υγρό καθαριστικό πατώματος αέρας ωκεανού 4lt
  • Endless υγρό καθαριστικό πατώματος αέρας ωκεανού 4lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless υγρό καθαριστικό πατώματος αέρας ωκεανού 4lt

ENDLESS ΥΓΡΟ ΔΑΠΕΔΟΥ 4lit - (OCEAN AIR) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και θαλασσινής αύρας στο χώρο σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτό το υγρό δαπέδου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο μυρωδιές και αναζωογονητικές εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας!
37291
5202995107398
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με ρόδο της αυγής 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων.

Τιμή 1,69 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh λεμόνι 3x1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 9,19 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης island escape 750ml

Το απολυμαντικό καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Dettol, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Λόγω της απολυμαντικής του δράσης προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του σπιτιού σας.

Οδηγίες Χρήσης: Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Μην ψεκάζετε προς τα μάτια. Για οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεοράσεων ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή.

Τιμή 2,74 €
  • Νέο

Cillit bang spray καθαρισμού για μούχλα 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού για μούχλα 750ml είναι το απόλυτο εργαλείο για να απομακρύνετε τη μούχλα από το σπίτι σας. Με μια μόνο ψεκαστική κίνηση, το Cillit Bang αφαιρεί αποτελεσματικά τη μούχλα και τα μικρόβια, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Μην αφήνετε τη μούχλα να καταστρέψει το σπίτι σας, επενδύστε στο Cillit Bang και απολαύστε έναν υγιή και καθαρό χώρο διαβίωσης.
Τιμή 2,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό με αμύγδαλο 750ml

Το κρεμοσάπουνο Natura Almond Cream με φυτικό εκχύλισμα αμυγδάλου προστατεύει τα χέρια από την ξηρότητα, χαρίζοντας μία μοναδική αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας. Με PH φιλικό προς το δέρμα και κρεμώδη σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από αμύγδαλο και πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), ενυδατώνει και φροντίζει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα χέρια.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Τιμή 1,77 €

Elte crackers μεσογειακά με παρμεζάνα 105gr

Οι Elte crackers μεσογειακά με παρμεζάνα 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα λαχταριστό σνακ σε κάθε σας περίσταση. Με την πλούσια γεύση της παρμεζάνας και την τραγανή υφή των crackers, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γεύμα. Αποκτήστε τα Elte crackers της Elite σήμερα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,10 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή 1τεμ

Για όσους επιθυμούν μια κλασική & ευέλικτη οδοντόβουρτσα με "εξερευνητική" δράση. Οι στρογγυλεμένες ίνες και το προφίλ θυσάνων προσφέρουν καλύτερη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια. Επιπλέον, η "εξυπνη” επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας, είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από αυτή βακτήρια, μία από τις βασικές αιτίες της κακοσμίας του στόματος

Τιμή 2,39 €

Ζαναε ντολμαδακια με γλυκοπικαντικα πιπερακια 200gr,

Ζαναε ντολμαδακια με γλυκοπικαντικα πιπερακια 200gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα κερδίσει την καρδιά σας. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης ανάμεσα στη γλυκότητα και την πικάντικη νότα, αυτά τα ντολμαδάκια θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε κάθε μπουκιά!
Τιμή 2,44 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού