• QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ
  • QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ

QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ

50485
8693395003835
1,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spark wc υγρο τουαλετας 750ml κιτρινο/ενεργο χλωριο

Ανανεωτικό wc υγρό τουαλέτας σε μοναδική συσκευασία 750ml από την εταιρία Spark. Το κιτρινο/ενεργό χλώριο προσφέρει άρωμα φρεσκάδας και αποτελεσματική καθαριότητα σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην τουαλέτα!
Τιμή 1,24 €

Pampers active baby no 4 46τεμ vp

Pampers active baby no 4 46τεμ vp είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, το Pampers active baby θα κρατήσει το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει με το Pampers active baby no 4 46τεμ vp. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία!
Τιμή 11,31 €

Luxury κουτι bakery no 4 10kg grey design

Το Luxury κουτί bakery no 4 10kg grey design είναι η τέλεια επιλογή για την αποθήκευση και προβολή των αγαπημένων σας γλυκών δημιουργιών. Με το μοντέρνο γκρι design του, θα προσθέσει μια πολυτέλεια αίσθηση στον χώρο σας και θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των προϊόντων σας!
Τιμή 16,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Go nutri μπάρες δημητριακών με cranberry 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με cranberry 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και cranberry (κράνμπερι), και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus super 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Fresh Super από την εταιρεία Every Day, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 2,65 €

Αλθέα αλάτι 400gr

Θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Αλθέα σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,65 €

Royal barista γάλα εβαπορέ 7,5% 410gr

Η Royal barista γάλα εβαπορέ 7,5% 410gr είναι η τέλεια επιλογή για τον απαιτητικό barista που αναζητά την απόλυτη γεύση και ποιότητα. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, αυτό το γάλα θα δώσει στον καφέ σας μια βελούδινη υφή και έναν πλούσιο κρεμώδη χαρακτήρα. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ σαν έναν αληθινό επαγγελματίας, με το Royal barista γάλα εβαπορέ 7,5% 410gr.
Τιμή 1,26 €