• Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate active clean 38τεμ
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate active clean 38τεμ

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate active clean 38τεμ

Οι Skip κάψουλες 38 τεμάχια trio 802γρ active clean είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους φόρμουλα, εξασφαλίζουν βαθιά καθαρισμένα ρούχα και μακράς διάρκειας φρεσκάδα. Ξεχάστε τις παλιές μέθοδους πλυσίματος και ανακαλύψτε την καινοτομία των Skip κάψουλων. Αγοράστε τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
33865
8720181378904
11,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ φαγητοδοχειο στρογγυλο 3τεμ

Ανακαλύψτε τον τρόπο να απολαμβάνετε τα γεύματά σας με στυλ και πρακτικότητα με το Κυκλωψ φαγητοδοχείο στρογγυλό 3 τεμαχίων. Με ποικιλία χρωμάτων και μοντέρνο design, αυτό το σετ θα κάνει το φαγητό σας ακόμη πιο ευχάριστο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 3,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια με Σουσάμι είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τιμή 1,42 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεβάντα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 96% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας διαφορετικών χρήσεων 3τεμ

Τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό της κουζίνας σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην αφήσετε τις λεκέδες να κυριαρχήσουν στον χώρο σας, αποκτήστε τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας για άμεση δράση!
Τιμή 2,64 €

Moschato bello ερυθρός ημίγλυκος οίνος 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Moschato bello ερυθρού ημίγλυκου οίνου 500ml από την εταιρία Moschato bello. Μια μοναδική γεύση που θα σας ταξιδέψει και θα σας κερδίσει με την πλούσια αίσθηση γεύσης και το άρωμά του. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις στιγμές σας.
Τιμή 3,05 €

Μαύρο ποτήρι χάρτινο 4oz 50τεμ

Το μαύρο ποτήρι χάρτινο 4oz 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Κομψό, πρακτικό και ποιοτικό, αυτό το ποτήρι θα κάνει την εμπειρία πίσω από το μπαρ πραγματικά αξέχαστη. Μην χάσετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε το επόμενο event σας με αυτό το εκλεπτυσμένο ποτήρι! Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους πάντες με το στυλ και την ποιότητα που προσφέρει.
Τιμή 0,76 €